Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2019  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10336
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított hatvanegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2019. október 25.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10336

Ajánlattételi határidő: 2019. október 30 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. november 09.; 2. részajánlati kör: 2019. november 12.; 3. részajánlati kör: 2019. november 12.; 4. részajánlati kör: 2019. november 19., 21., 26. és 28.; 5. részajánlati kör: 2019. november 20-21.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Őszi Kulturális Fesztivál”
  • Időpont: 2019. november 09.
  • 2019. november 09-én tervezetten 9:30-10:30 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:30-13:15 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Bolyai Intézet, 2. em. Haar terem - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: zserbó, mini linzer stb.; nem Fornetti!; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: sajtos pogácsa, kapros-túrós és húsos falatkák stb.; nem Fornetti!; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 4 féle: Pick csemege és paprikás szalámis, sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: sajtos pogácsa, kapros-túrós és húsos falatkák; de nem Fornetti!; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: zserbó, mini linzer; *1 db/fő 0,5 l-es ásványvíz (szénsavas és mentes fele-fele arányban); *1 db/fő 0,33 l-es rostos üdítő vegyesen (alma, őszibarack, narancs, pl. Cappy).
  • Tárgyi feltételek:
    • Asztalterítő biztosítása
    • Papírtányérok biztosítása
    • Papír kávéscsésze, műanyag keverő, cukor, és tejszín
    • Szalvéta (2 rétegű) biztosítása
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Kari Információs Nap és szupervízió”
  • Időpont: 2019. november 12.
  • 2019. november 12-én tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ETSZK – Szeged, Bal fasor 39-45.
  • Meleg állófogadás: *2 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból vagy sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (pl. rizi-bizi, burgonya, angol) + savanyúság (amennyiben a meleg főételhez szükséges); *1 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *1 adag desszert/fő (pl.: somlói galuska, Gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE EHÖK részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „4. Juhász Gyula Bál”
  • Időpont: 2019. november 12.
  • 2019. november 12-én tervezetten 19:00-20:00 óra között 1 alkalommal tányérszervizes vacsora lebonyolítása tervezetten 450 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 22 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JATIK - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Tányérszervizes vacsora: *legalább 3 féle menü választási lehetőség, melynek tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus fogást; *köretek: párolt zöldség, burgonya, párolt rizs; *3 féle saláta: csemegeuborka, káposztasaláta, vegyes friss saláta; *1 pohár minőségi pezsgő/fő; *Desszert: Tiramisu
  • Vállalkozó köteles a rendezvényt megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével:
    • Kitelepülés, ki és be pakolás: TIK Kongresszusi központot vezető Miskolczi Ágnessel (rendezveny@tik.u-szeged.hu; +36 (30) 384-0933)
    • Menüsor: Tari Fanni JGYPK HÖK általános alelnök (+36 (70) 272-7014)

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „XXVI. Szent-Györgyi Napok”
  • Időpontok: 2019. november 19., 21., 26. és 28.
  • 2019. november 19-én (Központi Ünnepség) tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal büfé I. lebonyolítása tervezetten 100 fő részére. Vállalkozónak az előkészítést/terítést 09.30 óráig kell teljesítenie.
  • 2019. november 21-én (SZTE SZAKK címzetes főorvosi oklevél átadó ünnepség) tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal büfé I. lebonyolítása tervezetten 100 fő részére. Vállalkozónak az előkészítést/terítést 09.30 óráig kell teljesítenie.
  • 2019. november 26-án (SZTE ÁOK Jancsó Miklós Emlékérem és Jutalomdíj átadó ünnepség) tervezetten 15:30 órától 1 alkalommal büfé I. lebonyolítása tervezetten 100 fő részére. Vállalkozónak az előkészítést/terítést 11.00 óráig kell teljesítenie.
  • 2019. november 28-án (SZTE ÁOK jubileumi diploma átadó ünnepség) tervezetten 9:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal büfé II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 200 fő részére. Vállalkozónak az előkészítést/terítést 8.00 óráig kell teljesítenie.
  • 2019. november 28-án (SZTE ÁOK Tanári Testület Ünnepi Tudományos Ülés) tervezetten 15:30-16:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 100 fő részére. Vállalkozónak az előkészítést/terítést 13.30 óráig kell teljesítenie.
  • Mind az 5 alkalommal alkalmanként 10 db 0,5 l-es kiszerelésű ásványvíz és hozzá való pohár biztosítása.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez/büfékhez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központ (Rektori Hivatal), 2. em. Díszterem - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
    • SZTE ÁOK jubileumi diploma átadó ünnepség: SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központ (Rektori Hivatal), fszt. Átrium jobb oldal - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Büfé I.: *1 pohár/fő Hungária pezsgő (1/3 alkoholmentes, 1/3 száraz Extra Dry és 1/3 édes vegyesen); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Sió narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Büfé II.: *1 pohár/fő Hungária pezsgő (1/3 alkoholmentes, 1/3 száraz Extra Dry és 1/3 édes vegyesen); *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Sió narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Sió narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Sió narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles minden alkalommal a létszámnak megfelelő számú könyöklőt biztosítani.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet/büféket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Onkoterápiás Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Scientific workshop”
  • Időpont: 2019. november 20-21.
  • 2019. november 20-án délelőtt 1 alkalommal kávészünet I., délután 1 alkalommal kávészünet II., valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 39 részére
  • 2019. november 21-én délelőtt 1 alkalommal kávészünet I., délután 1 alkalommal kávészünet II., valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 39 részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal földszint bal oldali átrium - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet I.: *10 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós vegyes töltött mini hasék, pogácsa nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos) tejszín/tej/cukor; *1 adag/fő tea (filteres fekete és gyümölcs) cukor/citromlé/méz; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, fanta narancs, sprite citrom).
  • Kávészünet II.: *10 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós vegyes töltött mini hasék, pogácsa nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10-15 dkg/fő gyümölcs; *10-15 dkg/fő sajtválogatás; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos) tejszín/tej/cukor; *1 adag/fő tea (filteres fekete és gyümölcs) cukor/citromlé/méz; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, fanta narancs, sprite citrom).
  • Meleg állófogadás: Minden főételnek és levesnek különbözőnek kell lennie naponta, azaz étkezésenként külön-külön menüsort kell készíteni! A menüsor naponta tartalmazzon glutén- és tejmentes ételeket!

*min. 2 fajta leves: min. 0,3 l/fő meleg leves (pl.: szárnyas/sertés húsleves gazdagon, krémleves); *min. 2 féle meleg főétel min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (pl.: szárnyas húsok sajttal és baconnal töltve, tarja érmék erdész raguval, mini töltött káposzta, töltött húsok morzsabundában, marharagu, sült és bundázott zöldségek, zöldséges lasagne, ricottával töltött zöldség variációk); *legalább 3 fajta köret min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: karikára szelt sült burgonya, rizs, almás-szilvás krokett); *legalább 3 féle saláta: min. 7 dkg/fő/fajta (pl.: mozzarellás paradicsomsaláta, idényjellegű saláta, majonézes hidegsaláta); *legalább 3 féle desszert fele-fele arányban összesen min.1 db/fő (pl.: gyümölcs –mindkét napon, pohárkrém variációk, házi vegyes mini rétes); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér).

  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
    • Porcelán kis- és nagytányérok, kínálók biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Megfelelő mennyiségű roll chafingek biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása, asztalterítők biztosítása
    • Folyamatos szerviz biztosítása az étkezések alatt
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Könyöklők biztosítása a létszámnak megfelelő számban
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind az öt részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00015” „A HU-MATHS-IN- Magyar Ipari és Innovációs Matematikai Szolgáltatási Hálózat tevékenységének elmélyítése” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP-3.5.2-17-2017-00003, „Duális és gyakorlatorientált felsőoktatási képzések fejlesztése és oktatási innováció a szociális munka és a segítő szakmák terén a Dél-alföldi régióban” projekt.

5. részajánlati kör: ROHU397, „New approaches in the prevention and therapy of common cancers” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 97 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 71 250,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 940 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 885 000,-Ft+ÁFA