2019. október 22.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2019/PSZ10335
Ajánlattételi határidő: 2019. október 28 11:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2019. november 04-05.
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvények: „Lézeres Transzmutáció Workshop”
- Időpontok: 2019. november 04-05.
- 2019. november 04-én tervezetten 8:30-12:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 80 fő részére (A díszterem hátsó részébe 8:30-ra bekészítve), tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 60 fő részére (bekészítés 11:00 órától), valamint tervezetten 19:00-21:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 80 fő részére
- 2019. november 05-én tervezetten 9:00-11:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 13:00-13:30 óra között 1 alkalommal lunchbox biztosítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
- Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszínek:
- 2019. 11. 04.: SZTE Rektori Hivatal, Átrium és Díszterem – 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
- 2019. 11. 05.: ELI-ALPS - 6728 Szeged, Wolfgang Sandner u. 3.
-
Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, nem termoszos (a vendégek választhatnak), hozzá való cukor (fehér, barna), édesítő, tej, tejpor, tejszín; *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *5 dkg/ fő édes aprósütemény; *0,25 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta (őszibarack, alma) rostos üdítő min. 25% gyümölcstartalommal). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle húsétel (1 rántott, 1 natúr, 1 töltött hús); *legalább 2 féle köret (burgonya, zöldköret); *legalább 2 féle vegetáriánus étel (rántott sajt, rántott zöldség), tartármártás; *1 féle saláta; *1 féle desszert; *0,25 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta (őszibarack, alma) rostos üdítő min. 25% gyümölcstartalommal); *1 pohár pezsgő/fő (Törley vagy Hungária; száraz, édes és alkoholmentes vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *1 adag/fő frissen főzött presszókávé, hosszúkávé és cappuccino, nem termoszos (a vendégek választhatnak), hozzá való cukor (fehér, barna), édesítő, tej, tejpor, tejszín; *3 db/fő szendvics, elegánsan díszítve, legalább 3 féle, Pick termékekből: sonkás, téliszalámis, vegetáriánus, friss bagettből, uborkával, salátával, paradicsommal, olívabogyóval, sajttal díszítve; *fasírtgolyók; *2 féle saláta: 1 zöldsaláta, 1 tejföl alapú; *0,25 l ásványvíz/fő (szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (legalább cola és narancs szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta rostos (őszibarack, alma) üdítő min. 25 % gyümölcstartalommal). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Luchbox tartalma: *1 db/fő szendvics, 1 db/fő gyümölcs (alma/banán), 1 db/fő 0,5 l-es kiszerelésű üditő/víz, 1 db/fő jegeskávé.
- Egyéb:
- Szendvicsebéd: 12 db könyöklő biztosítása terítővel, középdísszel, a megrendelő által biztosított kiszolgáló asztalok kasírozása. Megrendelő által biztosított kiszolgáló asztalokra terítők, szalvéták, kistányérok biztosítása az Átriumba.
- Állófogadás: Megrendelő által biztosított kiszolgáló asztalokra terítők, szalvéták, kistányérok biztosítása az Átriumban.
- Vállalkozó köteles a megrendelés után 48 órán belül de legkésőbb a rendezvény előtt 24 órával egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: László Attila, projektmenedzser SZTE Minőségfejlesztési és Stratégia Főigazgatóság, tel: +36 (62) 546-975
email:
kancellar@rekt.szte.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 638 000,-Ft+ÁFA