Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2019  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10108
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított harmincnyolcadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2019. június 19.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10108

Ajánlattételi határidő: 2019. június 24 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. június 28.; 2. részajánlati kör: 2019. július 12.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Mérnökavató –Diplomaátadó Ünnepség”
  • Időpont: 2019. június 28.
  • 2019. június 28-án 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ, I. előadó - Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *legalább min. 3 fajta főétel, melynek 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (húsos: cserzy tekercs mandulás bundában /sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác/; hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, aranysárgára sült pulykamell, sonkával, sajttal töltve; vegetáriánus: pld.: rántott camembert falatok áfonya öntettel, rántott gomba, rántott karfiol; *köretek: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, párolt zöldségek; *legalább 2 féle saláta (csemegeuborka, kevert zöld saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos, Douwe Egberts Omnia) tejszínnel; *Desszert 1 db/fő (pld.: fahéjas almával töltött palacsinta- karamell öntettel, pohárdesszert fagylalttal); *0,3 l üdítő/fő (rostos üdítő: pl. őszibarack, körte minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas); *0,2 l pezsgő/fő (Törley vagy BB fehér száraz pezsgő és fehér alkoholmentes pezsgő 1/3 és 2/3 arányban)
    • Tárgyi feltételek:
      • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
      • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie poharas adagolással
      • Aranyszélű porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
      • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló
      • Frissen főzött kávé, kávégép biztosítása
      • megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
      • Svédasztal felkasírozása
      • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
      • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ETSZK részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Oklevélátadó ünnepség”
  • Időpont: 2019. július 12.
  • 2019. július 12-én tervezetten 11.00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünet alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
  • Kávészünet: *15 dkg/fő vegyes édes cukrász aprósütemény (pl.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, mini rétes: almás, meggyes, túrós) - NEM FORNETTI, NEM DOBOZOS TARTÓS SÜTEMÉNY; *10 dkg/fő pogácsa -(pl. sajtos, kapros-túrós, tepertős) - NEM FORNETTI; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,4 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a két részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 238 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 67 900,-Ft+ÁFA

alagsor1_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Reklamációs időszak (kurzusteljesítésekkel, érdemjegyekkel)
    február 03. - február 20.
  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK