2019. június 14.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2019/PSZ10105
Ajánlattételi határidő: 2019. június 19 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. július 04-12.; 2. részajánlati kör: 2019. július 07.; 3. részajánlati kör: 2019. július 12.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Általános Orvostudományi Kar Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Lasers in Medicine and Life Sciences” Nyári Iskola
- Időpont: 2019. július 04-12.
- 2019. július 04-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- 2019. július 05-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- 2019. július 06-án tervezetten 10:30-10:45 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
- 2019. július 08-án tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- 2019. július 09-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- 2019. július 10-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása (bekészítéssel), alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- 2019. július 11-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- 2019. július 12-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 1 fő (kivéve bekészítéses kávészünet) az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszínek:
- 2019. 07. 4., 05., 06., 08., 09. és 12.: SZTE TTIK Bay Zoltán tanterem – 6720 Szeged, Aradi Vértanúk tere 1.
- 2019. 07. 11.: ELI-ALPS Lézeres Kutatóintézet – 6728 Szeged, Budapesti út 5.
- 2019. 07. 10.: MTA SZBK – 6726 Szeged, Temesvári krt. 62.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: pogácsa, fornetti); *1 adag/fő frissen főzött kávé/tea hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos), citromlé; *Gyümölcs: (pld.: alma, szilva); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *2 féle leves: Újházi tyúkhúsleves, Gyümölcsleves; *legalább 4 fajta főétel, hozzá illő körettel: halból, baromfiból, sertésből készült, valamint vegetáriánus főétel; *Desszert; *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Diplomaátadó ünnepség”
- Időpont: 2019. július 07.
- 2019. július 07-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás és pezsgőztetés lebonyolítása tervezetten 70 fő részére, tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 15 fő részére, valamint tervezetten 12:00 órától szendvicsebéd biztosítása (bekészítéssel) tervezetten 20 fő részére
- Vállalkozónak az étkezésekhez és pezsgőztetéshez szükséges számú személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE TIK, földszint és I. emelet Nagy előadó - Szeged, Ady tér 10.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: *3 féle meleg főétel: pácolt, fűszeres grillezett csirkemell- és csirkecomb filé, bakonyi sertésborda, vegetáriánus étel: húsmentes zöldséges fasírtgolyó; *köretek: nokedli, steak burgonya; *saláta, savanyúság: friss zöldség salátamix 2 féle öntettel: joghurtos öntet, vinaigrette öntet, csemegeuborka; *Desszert: csokis és vaníliás mini képviselőfánk; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, tejszínhab, édesítőszer (nem termoszos); *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Pezsgőztetés: *1 pohár Törley pezsgő/fő (édes, félszáraz és alkoholmentes)
-
Szendvicsebéd (bekészítéssel): *legalább 3 féle mini szendvics: (Pick szalámis, sonkás és vegetáriánus) zöldségekkel díszítve teljes- és nem teljes kiőrlésű pékáruból (karikákra felvágott bagett).
- A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat (vizes, pezsgős, kávés: presszó és hosszú kávénak), tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat, könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során), az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat a szolgáltatónak kell biztosítania.
- Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „GYTK gyógyszerészdoktor avató ünnepség”
- Időpont: 2019. július 12.
- 2019. július 12-én tervezetten 15:30 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
-
Hideg állófogadás: *Hidegtálak, minimálisan az alábbi tartalommal: aszalt szilvával sajttal és sonkával töltött pulykarolád, töltött gombafejek és karfiolrózsák rántva, mini fűszeres fasirt golyó; *Gyümölcstálak idényjellegű és déli gyümölcsökkel; *Sajttál: legalább 4 féle sajtból (sima, füstölt, francia, ízesített); *3 féle hideg saláta (pld.: franciasaláta, cézár saláta, görög saláta, majonézes burgonyasaláta); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó, gyümölcsös szelet, mini képviselőfánk, mini rétes); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masni, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 pohár /fő pezsgő (Törley vagy BB száraz és édes); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, Coca light, vagy Pepsi, Pepsi light, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 399 875,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 247 650,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 142 000,-Ft+ÁFA