Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2019  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10105
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított harmincötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2019. június 14.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10105

Ajánlattételi határidő: 2019. június 19 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. július 04-12.; 2. részajánlati kör: 2019. július 07.; 3. részajánlati kör: 2019. július 12.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Általános Orvostudományi Kar Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Lasers in Medicine and Life Sciences” Nyári Iskola
  • Időpont: 2019. július 04-12.
  • 2019. július 04-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 05-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 06-án tervezetten 10:30-10:45 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 08-án tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 09-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 10-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása (bekészítéssel), alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 11-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • 2019. július 12-én tervezetten 10:30-10:45 és 15:30-15:45 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 1 fő (kivéve bekészítéses kávészünet) az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • 2019. 07. 4., 05., 06., 08., 09. és 12.: SZTE TTIK Bay Zoltán tanterem – 6720 Szeged, Aradi Vértanúk tere 1.
    • 2019. 07. 11.: ELI-ALPS Lézeres Kutatóintézet – 6728 Szeged, Budapesti út 5.
    • 2019. 07. 10.: MTA SZBK – 6726 Szeged, Temesvári krt. 62.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: pogácsa, fornetti); *1 adag/fő frissen főzött kávé/tea hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos), citromlé; *Gyümölcs: (pld.: alma, szilva); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *2 féle leves: Újházi tyúkhúsleves, Gyümölcsleves; *legalább 4 fajta főétel, hozzá illő körettel: halból, baromfiból, sertésből készült, valamint vegetáriánus főétel; *Desszert; *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diplomaátadó ünnepség”
  • Időpont: 2019. július 07.
  • 2019. július 07-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás és pezsgőztetés lebonyolítása tervezetten 70 fő részére, tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 15 fő részére, valamint tervezetten 12:00 órától szendvicsebéd biztosítása (bekészítéssel) tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez és pezsgőztetéshez szükséges számú személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK, földszint és I. emelet Nagy előadó - Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *3 féle meleg főétel: pácolt, fűszeres grillezett csirkemell- és csirkecomb filé, bakonyi sertésborda, vegetáriánus étel: húsmentes zöldséges fasírtgolyó; *köretek: nokedli, steak burgonya; *saláta, savanyúság: friss zöldség salátamix 2 féle öntettel: joghurtos öntet, vinaigrette öntet, csemegeuborka; *Desszert: csokis és vaníliás mini képviselőfánk; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, tejszínhab, édesítőszer (nem termoszos); *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Pezsgőztetés: *1 pohár Törley pezsgő/fő (édes, félszáraz és alkoholmentes)
  • Szendvicsebéd (bekészítéssel): *legalább 3 féle mini szendvics: (Pick szalámis, sonkás és vegetáriánus) zöldségekkel díszítve teljes- és nem teljes kiőrlésű pékáruból (karikákra felvágott bagett).
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat (vizes, pezsgős, kávés: presszó és hosszú kávénak), tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat, könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során), az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GYTK gyógyszerészdoktor avató ünnepség”
  • Időpont: 2019. július 12.
  • 2019. július 12-én tervezetten 15:30 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
  • Hideg állófogadás: *Hidegtálak, minimálisan az alábbi tartalommal: aszalt szilvával sajttal és sonkával töltött pulykarolád, töltött gombafejek és karfiolrózsák rántva, mini fűszeres fasirt golyó; *Gyümölcstálak idényjellegű és déli gyümölcsökkel; *Sajttál: legalább 4 féle sajtból (sima, füstölt, francia, ízesített); *3 féle hideg saláta (pld.: franciasaláta, cézár saláta, görög saláta, majonézes burgonyasaláta); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó, gyümölcsös szelet, mini képviselőfánk, mini rétes); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masni, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 pohár /fő pezsgő (Törley vagy BB száraz és édes); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, Coca light, vagy Pepsi, Pepsi light, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 399 875,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 247 650,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 142 000,-Ft+ÁFA

tik_045_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Reklamációs időszak (kurzusteljesítésekkel, érdemjegyekkel)
    február 03. - február 20.
  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK