2019. október 10.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2019/PSZ10300
Ajánlattételi határidő: 2019. október 15 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2019. október 21-25
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvények: „BIOMAT 2019” elnevezésű nemzetközi konferencia
- Időpontok: 2019. október 21-25.
- 2019. október 21-én tervezetten 10:35-10:55 és 14:55-15:15 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, tervezetten 12:10-13:10 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint tervezetten 17:00-19:00 óra között 1 alkalommal sajtparti lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 55 fő részére
- 2019. október 22-én tervezetten 10:20-10:40 és 14:40-15:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 11:55-12:55 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 55 fő részére
- 2019. október 23-án tervezetten 10:20-10:40 és 14:40-15:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 11:55-12:55 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 55 fő részére
- 2019. október 24-én tervezetten 10:20-10:40 és 14:40-15:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 11:55-12:55 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 55 fő részére
- 2019. október 25-én tervezetten 10:20-10:40 és 14:40-15:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 11:55-12:55 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 55 fő részére
- Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszínek:
- 2019. 10. 21., 22. és 24.: MTA Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza, fsz. 2-3. - Szeged, Somogyi Béla u. 7.
- 2019. 10. 23. és 25.: SZTE TTIK Bolyai Intézet 2. em. Hallgatói tér - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
-
Kávészünet: *5 dkg/fő sajtos pogácsa /kapros, húsos falatkák/sajtos masni, stangli (NAPONTA FELVÁLTVA); nem Fornetti!; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő palackozott ásványvíz (szénsavas és mentes).
-
Meleg állófogadás: Minden főételnek, levesnek és desszertnek különbözőnek kell lennie naponta, azaz étkezésenként külön-külön menüsort kell készíteni! *2 féle leves, naponta változóan (pl.: hideg gyümölcsleves bogyós gyümölcsökből, tárkonyos pulykaraguleves túrógombóccal, zöldségkrémleves, erőleves cérnametélttel stb.); *4 féle főétel hozzá illő körettel és salátával/savanyúsággal – sertés, hal, baromfi és egy vegetáriánus, naponta változóan (pl.: brassói aprópecsenye, mustáros tarja, grillezett csirkemell mozzarellával és paradicsommal, rántott camembert áfonyamártással stb.); *1 féle desszert, naponta változóan (pl.: somlói galuska, tiramisu, túrós palacsinta stb.); *gyümölcstál – többféle gyümölcsből, vegyesen (alma, banán, mandarin stb); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő palackozott ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes).
-
Sajtparti: *Sajttál: 9 féle sajtból, 0,5 kg típusonként (a kemény és félkemény sajtok felkockázva): camembert, ementáli, kéksajt/márványsajt, kecskesajt, füstölt sajt, cheddar, gouda, parenyica, laktózmentes pannónia; *5 dkg/fő PICK téliszalámi (csemege és paprikás) vékonyra szeletelve és fekete-erdei szeletelt füstölt sonka (pl. Wein), egyenlő arányban; *10 dkg bagett/fő, frissen sült fehér- és teljes kiőrlésű vegyesen, szeletelve; *zöldségtál: 5 dkg/fő, szeletelve – friss zöldségekből: zöldpaprika, kígyóuborka, paradicsom, csemegehagyma, továbbá olívabogyó; *görög saláta; *vegyes gyümölcskosár; *1 szelet/fő csokoládés szelet (pl. lúdláb, stb); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; szénsavas üdítő: Coca-cola, gyömbér; rostos üdítő: őszibarack, narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). A palackozott ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
- A szüneteknél asztalterítő biztosítása
- A szüneteknél üvegpoharak, porcelán tányérok, evőeszközök biztosítása
- Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
- Kávészünetekhez 10. 23. és 10. 25-én 8 db könyöklő biztosítása
- Kétrétegű szalvéta biztosítása
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás: EFOP-3.6.1-16-2016-00008, „Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Körmöczyné Bozsó Andrea, gazdasági vezető SZTE TTIK Matematikai Tanszékcsoport - Bolyai Intézet, tel: +36 (62) 544-698, +36 (62) 544-000/4698
email:
bozsoa@math.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 1 064 250,-Ft+ÁFA