2019. szeptember 30.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2019/PSZ10257
Ajánlattételi határidő: 2019. október 03 11:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. október 07.; 2. részajánlati kör: 2019. október 08-09.; 3. részajánlati kör: 2019. október 16.; 4. részajánlati kör: 2019. október 17.; 5. részajánlati kör: 2019. október 18.; 6. részajánlati kör: 2019. november 05-06.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Duális és kooperatív börze a Mérnöki Karon”
- Időpont: 2019. október 07.
- 2019. október 07-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 20 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE MK Tanácsterem - 6724 Szeged, Mars tér 7.
-
Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből, egy szelet kenyér legyen 1 szendvics; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: sajtos roló, tökmagos pogácsa, tepertős pogácsa; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: zserbó, kókuszkocka vagy kókuszgolyó, ischler vagy linzer karika); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25% gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Bűnügyi Tudományok Intézete részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Symposium on European Criminal Justice” c. nemzetközi konferencia
- Időpont: 2019. október 08-09.
- 2019. október 08-án tervezetten 10:45 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:45 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 35 fő részére
- 2019. október 09-én tervezetten 10:45 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:45 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 35 fő részére
- Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Átrium - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pl.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozónak az állófogadáshoz megfelelő számú könyöklőt kell biztosítania.
- Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE EHÖK részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „MEFESZ 1956-os megemlékezés”
- Időpont: 2019. október 16.
- 2019. október 16-án tervezetten 17:00-18:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 100 fő részére, valamint tervezetten 19:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 120 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünethez legalább 3 fő, az étkezéshez legalább 6 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszínek:
- Kávészünet: SZTE BTK főépület, Auditórium Maximum melletti kis terem – Szeged, Egyetem u. 2.
- Étkezés: SZTE TIK, Kiállító tér – Szeged, Ady tér 10.
-
Meleg svédasztalos állófogadás: *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, egyszerű, magyaros ízvilágú, valamint vegetáriánus ételt); *köretek: párolt zöldség, burgonya; *1 féle saláta (pl. csalamádé, savanyúság); *1 pohár minőségi pezsgő/fő; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: mentes és szénsavas vegyesen; rostos üdítők: őszibarack, alma; szénszavas üdítők: coca cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással, lehetőleg italos pultnál, személyzet segítsen az adagolásban, abból kifolyólag, hogy időskorú vendégeket is várunk, nagyobb számban.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles a rendezvényt megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével:
- Étkezés: TIK Kongresszusi központot vezető Miskolczi Ágnessel (rendezveny@tik.u-szeged.hu)
- Kávészünet: EHÖK irodavezető Vincze Alexandrával, vagy BTK HÖK elnök Varga Leventével (+36 (70) 371-0951; +36 (70) 242-6727)
4. részajánlati kör:
SZTE Oktatási Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Középiskolai igazgatói találkozó”
- Időpont: 2019. október 17.
- 2019. október 17-én tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Átrium - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
-
Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db/fő mini szendvics (3 féle): sonkás, téliszalámis (pick), vegetáriánus (pld.: padlizsánkrémes, camember sajtos, körözöttes); saláta, sajt, díszítés bagettből *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa: sima, sajtos; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Tárgyi feltételek:
- Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
- Üveg vizes/üdítős talpas poharak
- porcelán kistányérok biztosítása
- Frissen főzött kávé, így kávégép
- Svédasztal felkasírozása
- 10 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
- Könyöklőkre terítő biztosítása
- Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
- Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
5. részajánlati kör:
SZTE Frankofón Egyetemi Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Nations, nationalism, minorités”
- Időpont: 2019. október 18.
- 2019. október 18-án tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal kávészünet I., tervezetten 14:50 órától 1 alkalommal kávészünet II., valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Frankofón Egyetemi Központ - 6720 Szeged, Dugonics tér 2.
-
Kávészünet I.: *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Kávészünet II.: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *1 féle hideg és 1 féle meleg előétel (fele-fele arányban); *legalább 3 féle főétel, minimálisan az alábbi tartalommal: sertésből (6 adag) és szárnyasból (13 adag) készült (nem rántott és nem pörkölt), valamint vegetáriánus étel (6 adag, nem rántott); *köretek: rizs, steak burgonya; *Saláta: görög saláta; *Desszert: rétes vegyesen; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: mentes és szénsavas; rostos üdítők: őszibarack, narancs).
- A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat (nem papír, nem műanyag), szalvétákat, a szolgáltatónak kell biztosítania.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
6. részajánlati kör:
SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „SZTE Szent-Györgyi Tanulmány Verseny”
- Időpont: 2019. november 5-6.
- 2019. november 5-én tervezetten 12.00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás I. (ebéd) 160 fő részére, valamint tervezetten 18.00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás II. (vacsora) 140 fő részére
- 2019. november 6-án tervezetten 12.00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás III. (ebéd) 140 fő részére
- Mindhárom alkalommal a meleg állófogadásokon kávé biztosítása, alkalmanként tervezetten 80 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 8 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, földszint, mindkét Átrium - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
-
Kávé a meleg állófogadásokon, alkalmanként 80 főre: 1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítő, tejszín (nem termoszos)
-
Meleg állófogadás I.: *Levesek: Zöldségkrémleves, Tárkonyos csirkeraguleves; Erőleves; *Főételek: Aszalt gyümölccsel és sajttal töltött csirkemell mártással, Marhapörkölt, Spenótos lasagne besamel mártással, Magyaros sertéstarja; *Köretek: sáfrányos rizs, burgonya, pirított tarhonya, grillezett zöldség; *Saláták: franciasaláta, görögsaláta; *Desszert: Tiramisu (nem poharas), rétesek, aprósütemény; *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. Minden fogásnak tartalmaznia kell gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus fogásokat.
-
Meleg állófogadás II.: *Levesek: Tárkonyos pulykaraguleves túrógombóccal, Zöldségkrémleves; *Főételek: Töltött húsok morzsabundában, Sült és bundázott zöldségek, Baconba göngyölt csirkecombfilé, Mustáros tarja; *Köretek: párolt zöldség, burgonyakrokett, steak burgonya; *Saláták: franciasaláta, burgonyasaláta; *Desszert: Gundel palacsinta, krémes, mini képviselőfánk (glutén és laktózmentes is, jelölve); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. Minden fogásnak tartalmaznia kell gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus fogásokat.
-
Meleg állófogadás III.: *Levesek: Zöldségkrémleves, Húsleves tésztával, Májgaluska leves; *Főételek: Tarja érmék erdész raguval, Mini töltött káposzta, Rántott camambert sajt áfonyamártással, Grillezett csirkemell; *Köretek: párolt zöldség, burgonyakrokett, steak burgonya; *Saláták: mozarellás paradicsomsaláta, franciasaláta; *Desszert: Somlói galuska (glutén és laktózmentes is, jelölve), pohárdesszert (glutén és laktózmentes is, jelölve); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. Minden fogásnak tartalmaznia kell gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus fogásokat.
- A két nap állófogadásán kínált menünek minden elemében eltérőnek kell lennie, valamint Vállalkozónak a speciális igényeket (étel allergiák, vegetáriánus étel) figyelembe véve kell összeállítania azokat.
- Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hat részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás:
1. részajánlati kör: EFOP-3.5.1-16-2017-00004, „Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.
2. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.
6. részajánlati kör: EFOP-3.4.4-16-2017-00015, „A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 38 600,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 225 050,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 351 800,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 59 700,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 105 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 1 227 200,-Ft+ÁFA