Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2019  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09954
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított huszonötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2019. május 20.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09954

Ajánlattételi határidő: 2019. május 23 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. június 05.; 2. részajánlati kör: 2019. június 13-14.; 3. részajánlati kör: 2019. június 29.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Oktatási Rektorhelyettes Titkársága részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Pedagógusnapi köszöntés”
  • Időpont: 2019. június 05.
  • 2019. június 05-én tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal pezsgős köszöntés, valamint tervezetten 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 110 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/pezsgős köszöntéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, földszinti átrium – 6720 Dugonics tér 13.
  • Pezsgős köszöntés: *1 pohár/fő pezsgő (Törley vagy BB) üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *Gyümölcs; *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak az állófogadáshoz megfelelő számú könyöklőt kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/pezsgős köszöntést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Záróvizsgák”
  • Időpont: 2019. június 13-14.
  • 2019. június 13-án 7.30-16.30 óra között 1 alkalommal kávészünet I. lebonyolítása tervezetten 20 fő részére, valamint 1 alkalommal kávészünet II. és 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 7 fő részére
  • 2019. június 14-én 7.30-15.00 óra között 1 alkalommal kávészünet I. lebonyolítása tervezetten 10 fő részére, valamint 1 alkalommal kávészünet II. és 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 7 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE BTK épület 3. sz. terem - 6722 Szeged, Egyetem u. 2.
  • Kávészünet I. (20+10 fő részére): *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini linzer); *10 dkg/fő sós aprósütemény (köményes, sajtos stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolás.
  • Kávészünet II. (7+7 fő részére): *10 dkg/fő édes aprósütemény (mini kókuszgolyó, mini rétes); *10 dkg/fő sós aprósütemény (sajtroló, stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer vagy, Tea (zöld tea, gyümölcsös tea), hozzá való cukor, citromlé, édesítőszer; *0,5 l ásványvíz, üdítő/fő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: őszibarack, narancs 100% gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos hideg állófogadás (7+7 fő részére): *2 féle hideg saláta (majonézes burgonyasaláta, cézár saláta); *hidegtál, minimálisan az alábbi tartalommal: sajtkrémes sonkatekercs, mini fasírt, mini kaszinótojás; *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis, sonkás, vegetáriánus); *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer, vagy Tea (zöld tea, gyümölcsös tea), hozzá való cukor, citromlé, édesítőszer; *10 dkg/fő édes aprósütemény (mini kókuszgolyó, mini rétes); *10 dkg/fő sós aprósütemény (sajtroló, stangli); *1 l ásványvíz, üdítő/fő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: őszibarack, narancs 100% gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó biztosítson tárolóedényeket az esetleges ételmaradék elszállításához, tálalóasztalt terítővel, evőeszközökkel, szalvétával.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Fogorvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Fogorvostan hallgatók avatása”
  • Időpont: 2019. június 29.
  • 2019. június 29-én 1 alkalommal pezsgős köszöntés, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/pezsgős köszöntéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Pezsgős köszöntés: *1 pohár/fő pezsgő (Törley vagy BB) üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *Főételek és köretek: Roston jércemell Dübarry módra csőben sült karfiollal és tavasz zöldséges rizzsel, Pulykamell steak magvas bundában /lenmag, szezámmag, tökmag, napraforgómag, mandula/ burgonyapürével, Grillezett szűzérmék francia lecsóval, Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, Rántott camembert áfonya lekvárral; *Saláták: Görög saláta fetával, Waldorf saláta dióval; *Desszert: Túros barack felfújt áfonya öntettel, Fahéjas almával töltött palacsinta karamell öntettel; *0,2 l/fő Törley, vagy BB pezsgő; *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/pezsgős köszöntést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 196 900,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 106 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 270 000,-Ft+ÁFA

optika003_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK