2019. május 06.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2019/PSZ09950
Ajánlattételi határidő: 2019. május 09 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2019. május 16.
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE ÁJTK Magyar Jogtörténeti Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Középiskolás Tudományos Diákköri Konferencia 2019”
- Időpont: 2019. május 16.
- 2019. május 16-án 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
- Helyszín: SZTE Állam- és Jogtudományi Kar - 6720 Szeged, Tisza L. krt. 54.
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (NEM Fornetti pl.: zserbó; linzerkarika, legalább 10 % glutén- és laktózmentes is); *10 dkg/fő pogácsa (NEM Fornetti pl. sajtos, burgonyás, tepertős); *10 dkg/fő vegyes sós sütemény (magvas csavart, kapros-túrós és húsos falatka, valamint legalább 10 % glutén- és laktózmentes sós sütemény); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,3 l üdítő/fő rostos (pl. narancs, őszibarack, alma minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú) és szénsavas (narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light változatban is). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *2,5 dl/fő leves (pl. hideg gyümölcsleves, meleg zöldségkrémleves, erőleves, glutén- és laktózmentes is); *hideg saláták (3 féle; pl.: francia saláta, cézár saláta, görög saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 4 féle: szalámis (Pick), libamájas, feketeerdei sonkás, vegetáriánus és glutén- és laktózmentes is) bagettből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós, glutén- és laktózmentes is); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs, alma min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light változatban is). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás: NTP-HHTDK-18-0063, „A Tudományos Diákköri műhelyek és rendezvényeik támogatása” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: dr. Pétervári Máté, TDK-titkár SZTE ÁJTK, tel: +36 (30) 677-8919
email:
petervari.mate@juris.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 85 500,-Ft+ÁFA