Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2019  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09949
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított huszadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2019. május 02.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09949

Ajánlattételi határidő: 2019. május 07 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. május 16.; 2. részajánlati kör: 2019. május 28-31.; 3. részajánlati kör: 2019. május 28-29.; 4. részajánlati kör: 2019. május 31.; 5. részajánlati kör: 2019. június 07.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Üzleti Jogi Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Új kutatási irányok az agrár- és környezetvédelmi jog területén” c. országos konferencia
  • Időpont: 2019. május 16.
  • 2019. május 16-án tervezetten 9:30 órától 1 alkalommal kávészünet I., tervezetten 14:45 órától 1 alkalommal kávészünet II., valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére. Továbbá 20 db 0,5 l-es kiszerelésű mentes ásványvíz biztosítása a fő asztalra üvegpoharakkal.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, fszt. Átrium bal oldala - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Ásványvíz a fő asztalra: *20 db 0,5 l-es kiszerelésű mentes ásványvíz
  • Kávészünet I.: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *10 dkg/fő sós pogácsa vagy stangli; *0,5 l ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet II.: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos)
  • Meleg állófogadás: *Leves: meleg csigatésztás tyúkhúsleves; *Főételek és köretek: Marhapörkölt galuskával, Rántott csirkemell sajttal-sonkával töltve burgonyapürével, Natúr csirkemell rizzsel, Rántott sajt, gomba, karfiol zöldségkörettel; *Savanyúság: csemege uborka; *Desszert: apró sütemény: mini zserbó, mini isler, mini képviselőfánk, mini rétesek: túrós, meggyes, almás; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz és az étkezéshez asztal, könyöklő és valamennyi szükséges felszerelés (tányér, pohár, szalvéta, stb.) biztosítása az ajánlattevő feladata.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Innovációs Hét programsorozat”
    • 2019. május 28.: „Üzleti kommunikáció PR a gyakorlatban” c. workshop
    • 2019. május 29.: „Innováció menedzsment és Üzleti kommunikáció a gyakorlatban” c. workshop
    • 2019. május 30.: „SZTE Innovációs Nap”
    • 2019. május 31.: „Business Incubator Novi Sad bemutatkozása”
  • Időpont: 2019. május 28-31.
  • 2019. május 28-án tervezetten 9:30 és 12:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
  • 2019. május 29-én tervezetten 9:30, 12:00 és 14:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • 2019. május 30-án tervezetten 9:00, 12:00 és 14:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • 2019. május 31-én tervezetten 9:00 és 12:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez az 1. napon legalább 1 fő, a 2. és 4. napon legalább 2 fő, a 3. napon legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • 1. 2. és 3. nap: SZTE Rektori Hivatal, 5. terem és aula terem felé eső területe - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
    • 4. nap: SZTE Rektori Hivatal, Díszterem - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, csészében (nem műanyag pohárban); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack). Az ásványvíznek, üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *5 db/fő mini szendvics friss bagettből! (legalább 3 féle: a) sajtkrém, vajkrém, szalámi, sajt, b) sajtkrém, vajkrém, sonka, sajt, c) vegetáriánus: valamilyen zöldségkrémmel); *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, Min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, halból készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek: rizs, burgonya, grill zöldség; *3 féle saláta: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta; *legalább 2 fajta desszert: somlói galuska, gundel palacsinta; *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE TTIK Éghajlattani és Tájföldrajzi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Éghajlatváltozás Magyarországon: Nemzeti Értékelő Jelentés” jelentés előkészítő (scoping) konferencia
  • Időpont: 2019. május 28-29.
  • 2019. május 28-án tervezetten 8:50-9:00, 15:30-16:00 és 17:00-17:15 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal) kávészünet, tervezetten 11:30-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 19:00-21:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • 2019. május 29-én tervezetten 11:15-11:30 óra között 1 alkalommal kávészünet, tervezetten 13:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 16:00-17:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Éghajlattani és Tájföldrajzi Tanszék – 6723 Szeged Egyetem u. 2.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Régi és új kihívások a nemzetközi szerződési jogban Konferencia az 1969. évi bécsi egyezmény elfogadásának 50. évfordulója alkalmából”
  • Időpont: 2019. május 31.
  • 2019. május 31-én tervezetten 10:45-11:00 és 14:45-15:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, fszt. Átrium bal oldal - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, tej, tejszínhab, édesítőszer (nem termoszos); *1 adag/fő fekete/gyümölcs/zöld tea hozzá való cukor, édesítőszer, citromlé; *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz és rostos üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes; 2 féle rostos üdítő). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (3 féle; pld.: francia saláta, görög saláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, göngyölt húsok, kaszinótojás, különböző húsos és zöldséges fasírt golyók); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: rétesek, zserbó, kókuszgolyó); *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, tej, tejszínhab, édesítőszer (nem termoszos); *1 adag/fő fekete/gyümölcs/zöld tea hozzá való cukor, édesítőszer, citromlé; *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz és rostos üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes; 2 féle rostos üdítő). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős poharak és presszó és hosszú kávéhoz szükséges csészék
    • tányérok (nem papír, nem műanyag)
    • tálaló- és szedő eszközök, hagyományos evőeszközök (nem papír, nem műanyag)
    • terítő, jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • megfelelő számú könyöklő
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozok
  • Vállalkozó köteles a svédasztalos fogadással kapcsolatos részleteket személyesen vagy telefonon egyeztetni legkésőbb 2019. 05. 27-ig az SZTE ÁJTK Nemzetközi jog és Európa-jogi Tanszéken (6720 Szeged, Bocskai u. 10-12. fszt. 21.). Kapcsolattartó: Takács Judit, tel.: +36 (62) 544-422, nemzetk.eujog@juris.u-szeged.hu.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÚNKP Kutatási fórum”
  • Időpont: 2019. június 07.
  • 2019. június 07-én tervezetten 9:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar – Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós vegyes töltött mini hasék, pogácsa nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *1 adag/fő tea (filteres fekete és gyümölcs) tejszín/cukor/citromlé/méz; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *min. 2 fajta meleg leves, min. 0,3 l/fő (pl.: tárkonyos pulykaragu leves; gyümölcsleves); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel: (pl.: milánói morzsabundás hústekercs, grillezett szárnyas húsok, sertés tarja, sült és bundázott zöldségek: szezámos gombafejek, rántott karfiol, brokkoli sörtésztában, mini camembert sajt rántva áfonya öntettel); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett; *saláta: min. 7 dkg/fő/fajta (idény jellegű saláta); *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld. pohárkrém variációk, házi vegyes mini rétes); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos; Douwe Egberts Omnia kávé); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
    • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind az öt részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

2. részajánlati kör: EFOP-3.6.1-16-216-00008, „Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 194 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 782 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 1 149 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 138 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 143 600,-Ft+ÁFA

_MG_20422_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK