Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2019  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09931
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított tizennyolcadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2019. április 23.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09931

Ajánlattételi határidő: 2019. április 25 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. május 03.; 2. részajánlati kör: 2019. május 09-10.; 3. részajánlati kör: 2019. május 09.; 4. részajánlati kör: 2019. május 16.; 5. részajánlati kör: 2019. május 23.; 6. részajánlati kör: 2019. május 18-19.; 7. részajánlati kör: 2019. május 31.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Frugal Innovation - Multiplier event”
  • Időpont: 2019. május 03.
  • 2019. május 03-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.
  • Meleg állófogadás: *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel; húsos: Cserzy tekercs mandulás bundában (sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác); Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, Baconbe göngyölt csirkecombfilé spárgával töltve; Vegetáriánus: pld.: rántott camembert falatok áfonya öntettel, rántott gomba, rántott karfiol; *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, párolt zöldségek; *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld.: somlói galuska pirított mogyoróval, rétes vegyesen); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos; Douwe Egberts Omnia kávé); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca-cola, fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós vegyes töltött mini hasék, pogácsa nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *1 adag/fő tea (filteres fekete és gyümölcs) tejszín/cukor/citromlé/méz; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie
    • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Munkajogi és Szociális jogi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „8th French – Hungarian Joint Erasmus Seminar”
  • Időpont: 2019. május 09-10.
  • 2019. május 09-én tervezetten 12:00 és 15:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 26 fő részére
  • 2019. május 10-én tervezetten 9:30 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 26 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Állam- és Jogtudományi Kar - Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *15 dkg/fő gyümölcs (friss, idényjellegű); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Online Tanácsadás Konferencia”
  • Időpont: 2019. május 09.
  • 2019. május 09-én tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal – Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, tej! (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, tej! (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Német képzés II. évfolyam búcsú party”
  • Időpont: 2019. május 16.
  • 2019. május 16-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal pezsgős köszöntés, valamint tervezetten 18:15 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 200 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/pezsgős köszöntéshez legalább 10 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Aula - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Pezsgős köszöntés: *1 pohár/fő pezsgő (Törley vagy BB, száraz, édes, alkoholmentes vegyesen) üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (3 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta, tésztasaláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: rétesek, zserbó, kókuszgolyó); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 17.30 óráig kell teljesítenie.
  • Vállalkozónak az állófogadáshoz megfelelő számú könyöklőt kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a rendezvény menetrendjét, az előkészítés/terítés elrendezését és a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE ÁOK Ünnepi Tanári Testület ülés”
  • Időpont: 2019. május 23.
  • 2019. május 23-én tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 5 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal Díszterem - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (3 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta, tésztasaláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: rétesek, zserbó, kókuszgolyó); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 13.00 óráig kell teljesítenie.
  • Vállalkozónak az állófogadáshoz megfelelő számú könyöklőt kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a rendezvény menetrendjét, az előkészítés/terítés elrendezését és a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE GYTK Szakképzési és Továbbképzési Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Hét Csillagos Gyógyszerész” kötelező szinten-tartó továbbképzés
  • Időpont: 2019. május 18-19.
  • 2019. május 18-án tervezetten 13:45 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd I., és 2019. május 19-én tervezetten 11:15 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 130 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ, Ivánovics György tanterem – Szeged, Dóm tér 13.
  • Szendvicsebéd I.: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie műanyagpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd II.: *2 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie műanyagpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

7. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Műszaki, technológiai, gazdasági kihívások” c. konferencia
  • Időpont: 2019. május 31.
  • 2019. május 31-én 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Mérnöki Kar „A” épület, kari tornaterem – 6724 Szeged, Mars tér 7.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle főétel, minimálisan az alábbi tartalommal: sertés pörkölt, grillezett csirkemell, rántott gomba és karfiol; *köretek: galuska, zöld köret, rizs; *legalább 2 féle saláta: csemegeuborka, görög saláta); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: 2017-1-PL01-KA202-038563, „FRUGAL INNOVATION” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 288 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 111 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 167 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 594 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 287 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 325 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 148 400,-Ft+ÁFA

P1250119_230x172.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK