2019. április 02.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2019/PSZ09910
Ajánlattételi határidő: 2019. április 04 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. április 10.; 2. részajánlati kör: 2019. április 12.; 3. részajánlati kör: 2019. április 12.; 4. részajánlati kör: 2019. április 11-13.; 5. részajánlati kör: 2019. április 23.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Gyógyszerésztudományi Kar Kabay János Szakkollégium részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Dr. Boldogkői Zsolt tévhitek a homeopátiával kapcsolatban témájú nyílt szakkollégiumi vitaestje”
- Időpont: 2019. április 10.
- 2019. április 10-én tervezetten 19:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 22 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Gyógyszerésztudományi Kar - 6720 Szeged, Eötvös u. 6.
-
Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Vállalkozási esettanulmány – vállalkozói létforma népszerűsítése EFOP-3.5.1-16-2017-00004 AP3 projektrendezvény”
- Időpont: 2019. április 12.
- 2019. április 12-én tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar épület, Aula – 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE ÁOK Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Visiting Professor Meeting” című rendezvénysorozat 2019.04.12-i programnapja
- Időpont: 2019. április 12.
- 2019. április 12-én tervezetten 8:30-17:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE ÁOK Bőrgyógyászati Klinika - 6720 Szeged, Korányi fasor 6.
-
Kávészünet: *4 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
4. részajánlati kör:
SZTE BTK Neveléstudományi Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „XVII. Pedagógiai Értékelési Konferencia”
- Időpont: 2019. április 11-13.
- Igényelt szolgáltatás részletezése, naponkénti bontásban:
|
Dátum
|
Catering szolg. típusa
|
április 11.
|
április 12.
|
április 13.
|
Egyszerű kávészünet
|
1 alk.× 40 fő
|
1 alk.× 40 fő
|
1 alk x 40 fő
|
Extra kávészünet
|
1 alk.× 40 fő
|
1 alk.× 40 fő
|
1 alk.× 40 fő
|
Szendvicsebéd
|
1 alk.× 40 fő
|
1 alk.× 40 fő
|
|
Meleg állófogadás
|
|
1 alk.× 50 fő
|
|
- Helyszín: SZTE TIK Kiállítási tér – Szeged, Ady tér 10.
- Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Az ebédhez vállalkozónak biztosítania kell a résztvevők számának megfelelő számú könyöklőt fehér terítővel és a rangos nemzetközi konferenciához illő porcelán étkészletet, fém evőeszközöket.
-
Egyszerű kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l üdítő/fő (rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, alma minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, light változatban is; szénsavas üdítő: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light változatban is). Az ásványvíznek és az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Extra kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (NEM Fornetti pl. zserbó, linzerkarika, minirétes; legalább 10 % cukor-, glutén- és laktózmentes édes sütemény); *10 dkg/fő pogácsa (NEM Fornetti pl. sajtos, burgonyás, tepertős pogácsa); *10 dkg/fő vegyes sós sütemény (magvas csavart, kapros-túrós és húsos falakta, valamint legalább 10 % glutén- és laktózmentes sós sütemény); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l üdítő/fő (rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, alma minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, light változatban is; szénsavas üdítő: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light változatban is). Az ásványvíznek és az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pl.: francia saláta, cézár saláta, görög saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus és glutén- és laktózmentes is) formakenyérből, fele arányban teljes kiőrlésű lisztből készített kenyér; *2,5 dl/fő leves (pl. hideg gyümölcsleves, meleg zöldségkrémleves, erőleves, glutén- és laktózmentes is); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós, glutén- és laktózmentes is); *gyümölcstál (15 dkg gyümölcs/fő – alma, körte, banán, mandarin, stb. darabolva, szeletelve, ízlésesen tálalva 1 adagos nyársakon vagy kis tálkákban); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l üdítő/fő (rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs, alma minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, light változatban is; szénsavas üdítő: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light változatban is). Az ásványvíznek és az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 4 féle hideg előétel (pl. gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, hideg libamáj zsírjában); *péksütemény (pl. olivás bagett, aszalt paradicsomos ciabatta, legyen benne glutén- és laktózmentes péksütemény is); *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, marhából készült, valamint vegetáriánus és glutén- illetve laktózmentes ételt) tükrözve a magyaros és a nemzetközi konyhát (pl. gulyásleves, töltött káposzta, rizses hús – figyelembe véve a halas étkezést is); *köretek (rizs, burgonya, grillezett vegyes zöldség); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, tésztasaláta, görög, friss idény saláta); *desszert (pl.: krémes, minirétesek, gundel palacsinta, pohárkrém, valamint 10 % cukor-, glutén- illetve laktózmentes sütemény); *1 pohár/fő pezsgő (édes, száraz és alkoholmentes); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé cukorral, tejszínnel; *0,3 l üdítő/fő (rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú light változatban is; szénsavas üdítő: pl. narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light változatban is); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
5. részajánlati kör:
SZTE Felnőttképzési Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Dél-Alföldi Szakképzési Kerekasztal Workshop”
- Időpont: 2019. április 23.
- 2019. április 23-án tervezetten 9:30 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE JGYPK főépület, Tanácsterem – 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind az öt részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás:
1. részajánlati kör: NTP-SZKOLL-18-0038, „Elméleti és gyakorlati tudásmegosztás a kutatás-fejlesztés és betegedukáció területén” projekt.
2. és 5. részajánlati kör: EFOP-3.5.1-16-2017-00004, „Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.
3. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00009, „Klinikai Kutatások Tematikus Hálózatának Kialakítása és Nemzetköziesítése (KLI-K-K)” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 45 980,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 90 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 75 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 524 100,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 83 700,-Ft+ÁFA