2019. április 04.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2019/PSZ09911
Ajánlattételi határidő: 2019. április 08 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. április 13.; 2. részajánlati kör: 2019. április 12-14.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Egyetemi Tavasz a Bolyai Intézetben”
- Időpontok: 2019. április 13.
- 2019. április 13-án tervezetten 09:30-10:30 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:15-13:30 óra között 1 alkalommal ebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE TTIK Bolyai Intézet 2. em. Bolyai terem - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: zserbó, mini linzer stb.; nem Fornetti!; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: sajtos pogácsa, kapros-túrós és húsos falatkák stb.; nem Fornetti!; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, narancs, rostos üdítő: őszibarack, narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, műanyag poharas adagolással.
-
Ebédszünet: *24 db családi pizza (50 cm átmérőjű, szeletelt; pizzaszósszal, prémium sonka, szalámi stb. feltéttel, mozzarella sajttal) vegyesen: Hawaii, Szalámis, Sonkás, 4 évszak, Bolognai, Sonka-gomba-kukorica, Magyaros, 4 sajtos; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, narancs, rostos üdítő: őszibarack, narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, műanyag poharas adagolással.
- Tárgyi feltételek:
- A szüneteknél asztalterítő biztosítása
- A szüneteknél műanyag poharak, tányérok biztosítása
- Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
- Kétrétegű szalvéta biztosítása
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Preserver Weekend in Szeged” workshop
- Időpontok: 2019. április 12-14.
- 2019. április 12-én tervezetten 17:25-17:50 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 19:00-21:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos vacsora lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- 2019. április 13-án tervezetten 10:35-11:00 és 16:35-17:00 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:30-15:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos ebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- 2019. április 14-én tervezetten tervezetten 11:30-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos ebéd lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
- Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE TTIK Bolyai Intézet, II. em. Kerékjártó terem és Hallgatói tér - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
-
Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: zserbó, mini linzer stb.; nem Fornetti!; *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: sajtos, burgonyás, tepertős pogácsa, kapros-túrós és húsos falatkák stb.; nem Fornetti!; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos vacsora: *Leves: Tárkonyos pulykaragu leves túrógombóccal; *Főételek: Rántott camembert áfonyamártással, Grillezett csirkemell mozarellával és paradicsommal, Marhapörkölt; *Köretek: burgonyakrokett, tavaszi párolt rizs, galuska; *Saláta, savanyúság: friss saláta joghurtos öntettel, csemege uborka; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, rostos üdítő: narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos ebéd (szombat): *Főételek: Filézett csirkecomb roston, Sajttal-sonkával töltött rántott sertésszelet, Rántott gomba és brokkoli; *Köretek: rizi-bizi, petrezselymes burgonya; *Saláta: görög saláta; *Desszert: 2 db/fő mini rétes; *15 dkg/fő gyümölcs: alma, körte; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, rostos üdítő: narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos ebéd (vasárnap): *Főételek: Fogasfilé mandulás bundával, Mustáros tarja, Pesztós penne tészta; *Köretek: párolt zöldköret, steak burgonya; *Saláta: cézár saláta; *Desszert: 2 db/fő mini képviselőfánk; *15 dkg/fő gyümölcs: alma, banán; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, rostos üdítő: narancs, min. 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Tárgyi feltételek:
- A szüneteknél asztalterítő biztosítása
- A szüneteknél üveg poharak, porcelán tányérok, fém evőeszközök biztosítása
- Ebédekhez és vacsorához 6-6 db könyöklő biztosítása
- Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
- Kétrétegű szalvéta biztosítása
- Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
- Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás:
1. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00015, „A HU-MATHS-IN – Magyar Ipari és Innovációs Matematikai Szolgáltatási Hálózat tevékenységének elmélyítése” projekt.
2. részajánlati kör: 20391-3/2018/FEKUSTRAT, „ÚNKP program „Smart rendszerek” kutatóintézet” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 125 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 290 000,-Ft+ÁFA