Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2019  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09586
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított száztizenegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2018. december 13.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09586

Ajánlattételi határidő: 2018. december 17 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. január 03.; 2. részajánlati kör: 2019. január 07.; 3. részajánlati kör: 2019. január 10.; 4. részajánlati kör: 2019. január 11.; 5. részajánlati kör: 2019. január 12.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÁJTK újévi fogadás”
  • Időpont: 2019. január 03.
  • 2019. január 03-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása tervezetten 150 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, III. em. Kari Társalgó – 6720 Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Állófogadás: *Meleg ételek: Mini (cocktail) kolbászok és virslik mártogatókkal: mustár, ketchup, majonéz, Ropogósra sütött malac vörösboros almás káposztával; *Köretek/saláták: lencsesaláta (glutén-, és laktózmentesen elkészítve), kemencés burgonya; *szeletelt kovászos, teljes kiörlésű kenyér; *Desszert: citromos-túrós felfújt áfonya öntettel; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer, tejszínhab (nem termoszos); *1 pohár/fő Törley pezsgő (félszáraz, édes, és alkoholmentes); *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatónak biztosítania kell:
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, pezsgős, presszó-, és hosszú kávés csésze),
    • tányérokat (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
    • könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során)
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően személyesen egyeztetni a részletes menüsort a Dékáni Hivatal munkatársaival (legkésőbb 2019. január 2-ig) az SZTE ÁJTK Dékáni Hivatalában (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.)

 

2. részajánlati kör:

SZTE Rektori Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Újévi fogadás”
  • Időpontok: 2019. január 07.
  • 2019. január 07-én tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása tervezetten 300 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 8 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással, alkalomhoz illő öltözékben.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Díszterem - Szeged, Dugonics tér 13.
  • Svédasztalos állófogadás: *3 féle főétel: Lencsesaláta 2 db/fő juhbeles roppanós főtt virslivel mustárral, Roston sült töltött sertés hús hozzá illő körettel, Rántott zöldségek hozzá illő körettel; *1 szelet fehér kenyér/fő; *Gyümölcstálak (a létszám 1/3-ának); *1,5 db édes sütemény/fő (újévi jellegű); *1 pohár Törley pezsgő/fő (1/3 édes pezsgő, 1/3 száraz pezsgő, 1/3 alkoholmentes pezsgő); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a létszámnak megfelelő számú könyöklőt biztosítani a rendezvény idejére terítővel, dekorációval.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Záróvizsga”
  • Időpont: 2018. január 10. 8.00-15.00
  • Helyszín: SZTE BTK épület, 2-3. sz. terem – Szeged, Egyetem u. 2.
  • 2018. január 10-én tervezetten 8:00-15:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos büféebéd, 1 alkalommal kávészünet II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 6 részére, valamint 1 alkalommal kávészünet I. lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • Kávészünet I.: *15 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini linzer); *15 dkg/fő sós aprósütemény (köményes, sajtos stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet II.: *15 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini kókuszgolyó, mini rétes); *15 dkg/fő sós aprósütemény (sajtroló, stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *1 adag tea (zöld tea, gyümölcs tea) hozzá való cukor, citromlé, édesítőszer; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs 100 % gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos büféebéd: *2 féle hideg saláta: majonézes burgonyasaláta, cézár saláta; *hidegtálak: sajtkrémes sonkatekercs, mini fasírt, mini kaszinótojás; *3 db szendvics/fő (3 féle: sonkás, Pick szalámis, vegetáriánus); *15 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini kókuszgolyó, mini rétes); *15 dkg/fő sós aprósütemény (sajtroló, stangli); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer; *1 adag tea (zöld tea, gyümölcs tea) hozzá való cukor, citromlé, édesítőszer; *1 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs 100 % gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Az ajánlattevő biztosítson tárolóedényeket az esetleges ételmaradék elszállításához.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Orvosi Vegytani Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tanszéki évnyitó”
  • Időpont: 2019. január 11.
  • 2019. január 11-én 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 részére.
  • Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ – Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *2 féle leves: Raguleves (bárány vagy malac) kapros túrógombóccal, Gyümölcsleves vagy krémleves; *4 féle meleg főétel: Mini töltött káposzta, Szarvasragu vagy szarvaspörkölt, Halfilé sütve vagy grillezve, Szűzérmék; *2 féle köret: rizs, burgonya; *savanyúság; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l üdítő/fő (rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Diplomaátadó Ünnepség”
  • Időpont: 2019. január 12.
  • 2019. január 12-én tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 55 fő részére (12:30 órától 45 fő részére, majd 13:00 órától további 10 fő részére)
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK – Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *Főételek: Harcsapaprikás csőben sült baconos túrós tésztával, Grillezett pácolt csirkemell és csirkecomb filé (előre pácolt, ízletes, nem kiszárított) burgonyakrokettel és almakompóttal (fahéjas-szegfűszeges); *Saláta: majonézes céklás almasaláta pirított dióval (laktózmentesen); *Desszert: gesztenyés tiramisu; *0,5 l/fő hűtött és nem hűtött ásványvíz (mentes és szénsavas); *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer, tejszínhab (nem termoszos); *1 pohár/fő Törley pezsgő (félszáraz, édes, és alkoholmentes ). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatónak biztosítania kell:
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, pezsgős, presszó-, és hosszú kávés csésze),
    • tányérokat (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
    • könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során)
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően személyesen egyeztetni a részletes menüsort a Dékáni Hivatal munkatársaival (legkésőbb 2019. január 9-ig) az SZTE ÁJTK Dékáni Hivatalában (6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.)
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind az öt részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 405 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 840 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 54 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 153 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 160 600,-Ft+ÁFA

DSC_6676_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Reklamációs időszak (kurzusteljesítésekkel, érdemjegyekkel)
    február 03. - február 20.
  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK