Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2019  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09537
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított száznegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2018. november 27.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09537

Ajánlattételi határidő: 2018. november 30 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. december 07.; 2. részajánlati kör: 2018. december 07.; 3. részajánlati kör: 2018. december 11-14.; 4. részajánlati kör: 2018. december 18.; 5. részajánlati kör: 2019. január 17.; 6. részajánlati kör: 2018. december 13.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „5 éves a MIR” évzáró, évértékelő találkozó
  • Időpont: 2018. december 07.
  • 2018. december 7-én tervezetten 13:30-15:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 20 fő részére, valamint 1 db 30 szeletes csokoládé torta biztosítása a tetején MIR logóval és 5-ös számmal (gyertya nem szükséges).
  • Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Társalgó - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • Szendvicsebéd: *1 pohár/fő BB vagy Törley pezsgő (vegyesen száraz és félédes); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) zöldség dekorációval; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: narancs 100 % gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • 30 szeletes csokoládé torta: *1 db 30 szeletes csokoládé torta biztosítása a tetején MIR logóval és 5-ös számmal (gyertya nem szükséges)
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedő eszközöket (nem papír, nem műanyag), szalvétákat a Vállalkozónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Mikulás Ünnepség”
  • Időpont: 2018. december 07.
  • 2018. december 07-én tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 100 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar – 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő: Sonkás baguette, Téliszalámis baguette, Baguette vegetáriánus feltéttel, Baguette tejfehérje, tojásfehérje és szójafehérje mentes feltéttel; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Sió őszibarack, narancs, vilmoskörte, multivitamin). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek: Keletkező hulladék összegyűjtése.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK záróvizsga”
  • Időpont: 2018. december 11-14.
  • 2018. december 11-14. között szendvicsek biztosítása, az alábbi részletezés szerint:

Dátum

Kezdés időpontja

Szendvics darabszám

2018.12.11.

7:45

40

2018.12.12.

7:45

40

2018.12.13.

7:45

40 (ebből 4 db laktózmentes és vegetáriánus)

2018.12.14.

8:30

20

összesen:

140 db

  • Vállalkozónak az étkezéshez nem szükséges kiszolgáló személyzetet biztosítania. A szendvicseket eldobható tálcán, fóliázva kérjük kiszállítani.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Szendvicsek (3 féle):
    • Feketeerdő sonkás baguette,
    • Téliszalámis baguette
    • Camambert sajtos baguette
    • Vegetáriánus feltéttel baguette
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Karácsonyi Ünnepség”
  • Időpont: 2018. december 18.
  • 2018. december 18-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *0,2 l/fő Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: görög saláta, narancsos diós zöld saláta, francia saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal min. 20 dkg/fő/össz. fajta: gesztenyével és aszalt szilvával töltött pulyka rolád, mozzarella sajt bazsalikomos paradicsommal, sonkarolád és sajtrolád sajtkrémmel, tormakrémmel, mini kaszinótojás; *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel húsos: cserzy tekercs mandulás bundában (sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác), hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, aranysárgára sült pulykamell sonkával/sajttal töltve, vegetáriánus: rántott camembert falatok áfonya öntettel, rántott gomba; *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, túrós csusza; *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld.: gesztenyepüré tejszínhabbal, mini zserbó, apró sütemény ); *0,3 l/fő forralt bor (fehér és vörös vegyesen); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: Sió őszibarack, narancs, szénsavas üdítők: Coca cola, Fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK Diplomaosztó”
  • Időpont: 2019. január 17.
  • 2019. január 17-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *0,2 l/fő Törley pezsgő/fő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, görög saláta, kevert zöldsaláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal min. 20 dkg/fő/össz. fajta: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, jérce finomfalatok, mini fasírt, mozzarella sajt bazsalikomos paradicsommal; *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel húsos: cserzy tekercs mandulás bundában (sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác), hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, baconbe göngyölt csirkecombfilé spárgával töltve, vegetáriánus: pld.: rántott camembert falatok áfonya öntettel, rántott gomba, rántott karfiol; *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, almás burgonyakrokett, párolt zöldségek; *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld.: somlói galuska pirított mogyoróval, rétes vegyesen); *1 adag/fő frissen főzött Douwe Egberts Omnia kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: Sió őszibarack, narancs, szénsavas üdítők: Coca cola, Fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása (Kongresszusi teremben is az elnöki asztal felkasírozása az ünnepség előtt legkésőbb 9 óráig, 4 db pohár/4- 4 db ásványvíz biztosítása (mentes; kicsi kiszerelésű: 0,5 l/fő)
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Statisztikai és Demográfiai Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Jogi informatika workshop”
  • Időpontok: 2018. december 13.
  • 2018. december 13-án tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE ÁJTK JK212 terem - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hat részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

 Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

6. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 41 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 79 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 49 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 318 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 222 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 69 750,-Ft+ÁFA

tanter_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Reklamációs időszak (kurzusteljesítésekkel, érdemjegyekkel)
    február 03. - február 20.
  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK