Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2019  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09535
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított százkettedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2018. november 20.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09535

Ajánlattételi határidő: 2018. november 23 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. december 05. és 2018. december 07.; 2. részajánlati kör: 2018. december 06-07.; 3. részajánlati kör: 2018. december 07.; 4. részajánlati kör: 2018. december 07.; 5. részajánlati kör: 2018. december 20.; 6. részajánlati kör: 2019. január 07.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Európai Jogtörténeti Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Centenaria, A hosszú 19. század vége” nemzetközi konferencia
  • Időpont: 2018. december 05. és 2018. december 07.
  • 2018. december 5-én tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 25 fő részére.
  • 2018. december 7-én tervezetten 9:30 és 11:45 órától 1-1 alkalommal kávészünet (mindösszesen 2 alkalommal), valamint tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére.
  • Vállalkozónak a kávészünetek/étkezés alatt legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • 2018. december 5-én: SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Társalgó - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
    • 2018. december 7-én: Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza - 6720 Szeged, Somogyi u. 7.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny”
  • Időpont: 2018. december 06-07.
  • 2018. december 06-án tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 170 részére
  • 2018. december 07-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 170 részére
  • Vállalkozónak az étkezések alatt legalább 8 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal földszint, mindkét átrium - Szeged, Dugonics tér 13.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • A két nap állófogadásán kínált menünek minden elemében eltérőnek kell lennie, valamint Vállalkozónak a speciális igényeket (étel allergiák, vegetáriánus étel) figyelembe véve kell összeállítania azokat.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ETSZK részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Lehetséges utak – Szociális és egészségügyi képzések könyvtári környezetben” c. tudományos konferencia
  • Időpont: 2018. december 07.
  • 2018. december 07-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE ETSZK épület ebédlő - 6726 Szeged, Temesvári krt. 31.
  • Svédasztalos hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta (az egyik fajta legyen majonézes saláta pld.: francia saláta, a másik fajta natúr saláta legyen, pl. cézár saláta); *hidegtálak (pl. csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *kenyér (1 szelet/fő); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet) – NEM FORNETTI, Friss cukrászsüteményt kérünk; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,4 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „20. Konzorciumi Tanácsülés”
  • Időpont: 2018. december 07.
  • 2018. december 07-én 1 alkalommal svédasztalos büféebéd, valamint 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 12 részére a teremben bekészítve.
  • Helyszínek:
    • Ebéd: SZTE Rektori Hivatal 8. sz. terem – Szeged, Dugonics tér 13.
    • Kávészünetek: SZTE Rektori Hivatal 229. sz. terem – Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 100 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Büféebéd: *2 féle leves; *2 féle főétel; *salátabár; *gyümölcstálak; *2 féle desszert (10 dkg/fő); *1 adag/fő frissen főzött kávé, vagy tea hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos), cukormentes édesítőszer; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: 100 % gyümölcstartalmú; szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Kari évzáró értekezlet”
  • Időpont: 2018. december 20.
  • 2018. december 20-án tervezetten 17:30 órától 1 alkalommal pezsgős köszöntés, valamint tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás (ültetett formában) lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 110 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/pezsgőztetéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Vállalkozó feladata 110 db boros pohár biztosítása a rendezvény idejére, valamint 14 db ünnepi asztaldísz (gyertyás karácsonyi dekoráció) biztosítása.
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 17:30 óráig kell teljesítenie.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, 1. emelet Nagyelőadó - 6722 Szeged Ady tér 10.
  • Pezsgős köszöntés: *1 pohár/fő Törley pezsgő (fele száraz és édes, fele alkoholmentes)
  • Meleg állófogadás (ültetett formában): *Levesek: Szegedi filézett halászlé, Tárkonyos raguleves; *Főételek körettel: Aszalt szilvával töltött pulykamell rántva, burgonyakrokettel, Kemencében sült kacsacomb párolt lila káposztával, Gesztenyével töltött jércemell, mazsolás rizzsel, Marhapörkölt sztrapacskával, Mini töltött káposzta, oldalassal, kolbásztallérral, tejföllel, Rántott camembert sajt áfonya öntettel, mazsolás rizzsel; *Desszertek: Somlóigaluska pirított mogyoróval (nem poharas), Tiramisu (nem poharas), Fahéjas almával töltött palacsinta, karamell öntettel; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,25/0,3/0,33/0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek kis üveges kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/pezsgőztetést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE Általános Orvostudományi Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE ÁOK Újévi Köszöntő”
  • Időpontok: 2019. január 07.
  • 2019. január 07-én tervezetten 20:00 órától 1 alkalommal büfé lebonyolítása tervezetten 689 fő részére.
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 18:30 óráig kell teljesítenie.
  • Vállalkozónak a büféhez legalább 14 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: Szegedi Nemzeti Színház Nagyszínháza, földszinti aula - 6720 Szeged, Vaszy Viktor tér 1.
  • Büfé: *1 pohár/fő Törley pezsgő (fele alkoholmentes, fele száraz és édes vegyesen); *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek kis üveges kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó feladata a létszámnak megfelelő és a helyiség méretei által megengedett számú könyöklő biztosítása a pezsgős állófogadás idejére.
  • Vállalkozó köteles a büfét megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hat részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP-3.4.4-16-2017-00015, „A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 159 375,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 918 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 83 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 61 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 473 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 609 765,-Ft+ÁFA