Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2019  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ09532
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított kilencvenkilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2018. november 10.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ09532

Ajánlattételi határidő: 2018. november 14 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. november 23.; 2. részajánlati kör: 2018. november 23.; 3. részajánlati kör: 2018. november 22-23.; 4. részajánlati kör: 2018. november 23.; 5. részajánlati kör: 2018. november 23.; 6. részajánlati kör: 2018. november 26.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Jubileumi diplomaátadó ünnepség”
  • Időpont: 2018. november 23.
  • 2018. november 23-án tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 80 részére
  • Vállalkozónak a kávészünet alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ – Szeged, Ady tér 10.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Ápolási Tanszék megalapításának 25. évfordulós ünnepi ülése”
  • Időpont: 2018. november 23. 10:00-15:00 között
  • 2018. november 23-án 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 115 részére
  • Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZAB Székház - Szeged, Somogyi Béla u. 7.
  • Hideg állófogadás: *3 féle hideg saláta (pld: burgonya saláta, cézár saláta, olasz tésztasaláta); *hidegtálak (pld: csabai töltött karaj, aszalt gyümölccsel töltött csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt, rántott karfiol, rántott gomba); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa NEM bolti csomagolású és NEM mirelite); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 pohár pezsgő/fő (édes/száraz alkoholos és alkohol mentes, BB vagy Törley); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor és tejszín adagoló/kiöntő
    • Sós sütemény szervírozása nem papír tányéron, hanem kiskosár ill. porcelán tányéron történő felszolgálás
    • Szponzor által biztosított 100 szeletes tortához porcelán tányérok és fém evőeszközök biztosítása
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak biztosítása
    • Jó minőségű kétrétegű szalvéta biztosítása (NEM éttermi minőségű 1 rétegű)
    • Kötelező a hulladék összegyűjtése és elszállítása
    • Vállalkozónak biztosítania kell megfelelő számú könyöklőt a rendezvény ideje alatt
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „XXV. Szent-Györgyi Napok”
  • Időpont: 2018. november 22-23.
  • 2018. november 22-én tervezetten 12:30-13:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 100 fő részére, valamint tervezetten 15:25-15:40 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • 2018. november 23-án tervezetten 12:30-12:45 óra között 1 alkalommal pezsgőztetés lebonyolítása tervezetten 300 fő részére, tervezetten 8:00-9:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 50 fő részére, valamint tervezetten 12:45-14:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
  • Továbbá 40 db 0,5 l-es ásványvíz (fele szénsavas, fele mentes); 4 kancsó csapvíz; 30 db üvegpohár biztosítása a Kongresszusi terembe, 10 db üvegpohár biztosítása az Igazgatói tárgyalóba, az ünnepségek között tisztára cserélve a használt poharakat.
  • Vállalkozónak a 2018. november 22-én lebonyolításra kerülő kávészünetekhez legalább 4 fő, a pezsgőztetéshez legalább 8 fő, a 2018. november 23-án lebonyolításra kerülő kávészünethez/étkezéshez legalább 2-2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszínek:
    • 2018. november 22.: SZTE RTSZK (Rektori Hivatal) Díszterem – 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
    • 2018. november 23.: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ 1. em. Nagyelőadó és alagsori foyer - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Pezsgőztetés: *1 pohár/fő Törley pezsgő (fele alkoholmentes, fele száraz és édes vegyesen)
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Sió alma, őszibarack, narancs; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *Tárkonyos csirkeraguleves; *Aszalt gyümölccsel és sajttal töltött csirkemell, mártással, *Marhapörkölt, galuskával, *Spenótos lasagne besamel mártással; *köretek (rizs, burgonya); *legalább 2 féle saláta; *Tiramisu (nem poharas), *Rétesek; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Sió alma, őszibarack, narancs; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó feladata a létszámnak megfelelő számú könyöklő biztosítása a pezsgőztetés, a kávészünetek, valamint a meleg állófogadás idejére.
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 2018. november 22-én 12:30 óráig, 2018. november 23-án a kávészünet esetében 8:00 óráig, a pezsgőztetés esetében 12:00 óráig, az állófogadás esetében 12:30 óráig kell teljesítenie.
  • Vállalkozó köteles a rendezvényt megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Fogorvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Szent-Györgyi napok továbbképző tanfolyam”
  • Időpont: 2018. november 23.
  • 2018. november 23-án tervezetten 15:45 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 60 részére
  • Vállalkozónak a kávészünet alatt legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁOK Újklinika tanterem – Szeged, Semmelweis u. 6.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Oktatás 4.0 – új kihívások, innovatív módszertan, változó környezet avagy mitől lehet vonzó a kurzusunk a 2000 után született diákoknak? – Oktatásmódszertani workshop” kari konferencia
  • Időpont: 2018. november 23.
  • 2018. november 23-án tervezetten 10:30 és 14:10 órától 1-1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:00-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 részére
  • Vállalkozónak a kávészünetek/étkezés alatt legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar földszint – Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes mini sütemény (nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós vegyes töltött mini hasék, pogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *1 adag/fő tea; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *2 féle hideg előétel min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: finger food coctail falatok, mini zakuszky falatok, mini saláta variációk); *Leves min. 0,3 l/fő min. 2 fajta (pld.: szárnyas húsleves, krémleves); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (pld.: szárnyas érmék roston magyaros pecsenye kacsamájas raguval, sertés tarja érmék bakonyi raguval, halszeletek kapros rák raguval, vegetáriánus: pld.: szezámos gombafejek, rántott karfiol, mini sajt nuggets, brokkoli sörtésztában, bundázott hagymakarika); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: karikára szelt sültburgonya, sáfrányos rizs konfetti, almás-szilvás krokett; *Salátabár min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: görög saláta, mozarellás paradicsom saláta, idényjellegű saláta, házi hordós savanyúság); *3 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld.: pohárkrém variációk, gyümölcskosár, sajt tál); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • porcelán kis-és nagytányérok, kínálók biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • megfelelő mennyiségű roll cséving biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása
    • folyamatos szerviz biztosítása
    • A létszámnak megfelelő számú büféasztal és könyöklő biztosítása
    • Büféasztal a kávészünetekhez
    • kiemelőn elhelyezett ételek
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE BTK Francia Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Dr. Albert Sándor nyugdíjas búcsúztatója”
  • Időpont: 2018. november 26.
  • 2018. november 26-án tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal büfé lebonyolítása tervezetten 25 részére
  • Vállalkozónak a büfé alatt nem szükséges kiszolgáló személyzetet biztosítania.
  • Helyszín: SZTE BTK Francia Tanszék, Zolnai terem - 6722 Szeged, Egyetem u. 2.
  • Büfé: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa, fornetti); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: mini rétesek: almás, meggyes, túrós, képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs); *0,2 l/fő minőségi száraz vörös- és fehérbor; *1 pohár/fő száraz pezsgő. Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. Az alkoholtartalmú italokhoz is üvegpoharak szükségesek.
  • Vállalkozó köteles a büfét megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hat részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

5. részajánlati kör: EFOP-3.4.3-16-2016-00014, „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 62 880,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 287 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 477 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 47 160,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Szabó László egyéni vállalkozó, 6791 Szeged-Széksóstó, Vereshomok út 4.
Nyertes ajánlati ár: 240 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 32 125,-Ft+ÁFA