Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2017  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07983
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított tizenötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2017. május 18.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07983

Ajánlattételi határidő: 2017. május 23 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. május 29-30.; 2. részajánlati kör: 2017. május 30.; 3. részajánlati kör: 2017. június 06.; 4. részajánlati kör: 2017. június 16.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Összehasonlító Jogi Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Conference on Innovation and Communications Law 2017”
  • Időpont: 2017. május 29-30.
  • 2017. május 29-én tervezetten 10:45 és 15:45 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:45 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
  • 2017. május 30-án tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:45 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK Alagsor – Szeged, Ady tér 10.
  • Szendvicsebéd: *3 db/fő mini szendvicsek bagettből, nem toast kenyérből (minden alkalomra háromféle; lehetőség szerint változatosan, minden alkalomra sajtos, valamint kétféle húsos – pl. szalámis, paprikás szalámis, sonkás); *10 dkg/fő pogácsa (minden alkalomra egyféle: burgonyás, tökmagos, sajtos); *10 dkg/fő édes sütemény (minden alkalomra kétféle, pl. mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó, omlós lekváros rudacskák sárgabarack és szilva lekvárral); *Gyümölcstálak; *1 adag tea, frissen főzött presszó és hosszú kávé, nem termoszos, mellé cukor, kávétejszín és édesítőszer; *0,5 l/fő szénsavas és rostos üdítők (Coca Cola/Pepsi Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack). Az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás I. (2017. május 29-én): *2 féle leves: tárkonyos pulyka raguleves, hideg gyümölcsleves; *3 féle meleg főétel hozzá illő körettel: marhapörkölt galuskával, rántott kijevi pulykamell vegyes körettel (steak burgonya, rizs), zöldséges lasagne; *Savanyúság: csemegeuborka; *2 féle desszert: somlói galuska, gesztenyepüré pohárdesszert; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé, nem termoszos, mellé cukor, kávétejszín és édesítőszer. Innivalót nem kérünk, de ásványvíznek/üdítőnek való pohár biztosítása a Vállalkozó feladata.
  • Svédasztalos meleg állófogadás II. (2017. május 30-án): *2 féle leves: orja leves, gombakrémleves; *3 féle meleg főétel hozzá illő körettel: harcsapaprikás csuszával, rostonsült csirkemell görög salátával, rántott sajt vegyes körettel (steak burgonya, rizs), francia salátával; *2 féle desszert: tiramisu, feketeerdő pohárdesszert; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé, nem termoszos, mellé cukor, kávétejszín és édesítőszer. Innivalót nem kérünk, de ásványvíznek/üdítőnek való pohár biztosítása a Vállalkozó feladata.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat: vizes, kávés (presszó és hosszú kávénak), tányérokat, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Tehetségpont részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Díjátadó Gála”
  • Időpont: 2017. május 30.
  • 2017. május 30-án tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 120 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal – Szeged, Dugonics tér 13.
  • Hideg állófogadás: *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal min. 20 dkg/fő/össz. fajta: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Svédasztal felkasírozása
  • 20 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Oktatási Rektorhelyettes Titkársága részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Pedagógusnapi köszöntés”
  • Időpont: 2017. június 06.
  • 2017. június 06-án tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 80 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, II. em. Díszterem – Szeged, Dugonics tér 13.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *Gyümölcstálak; *1 pohár pezsgő/fő (Törley, vagy BB); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles térítésmentesen a létszámnak megfelelő számú könyöklőt biztosítani a rendezvény idejére.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Civilisztikai Tudományok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Prof. Dr. Besenyei Lajos születésének 80. évfordulója tiszteletére megrendezésre kerülő ünnepi tudományos emlékülés”
  • Időpont: 2017. június 16.
  • 2017. június 16-án tervezetten 12:10 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK III. em. Kari Társalgó – Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Meleg állófogadás: *3 féle meleg főétel hozzá illő körettel: Sertés/marha pörkölt nokedlivel, Töltött rántott szelet rizzsel, Rántott sajt rizzsel; *Saláta: uborkasaláta; *Tartármártás; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé, nem termoszos, mellé cukor, kávétejszín és édesítőszer; *0,2 l/fő száraz minőségi fehér bor; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás: 2. részajánlati kör: NTP-FKT-M-16-0008, „A felsőoktatási intézményekben megvalósuló komplex tehetséggondozó programok támogatása” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 422 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 216 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 108 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 92 500,-Ft+ÁFA

DSC_2674_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Reklamációs időszak (kurzusteljesítésekkel, érdemjegyekkel)
    február 03. - február 20.
  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • ExMount Sítábor
    február 08. - február 15.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK