Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2017  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07732
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított második 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2017. február 24.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07732

Ajánlattételi határidő: 2017. február 28 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. március 8-2017. május 4. között 8 napon; 2. részajánlati kör: 2017. április 07.; 3. részajánlati kör: 2017. március 9-14. között 3 napon

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „IM oktatás- és kutatásfejlesztési 8 alkalommal megrendezésre kerülő programsorozat”
  • Rendezvények időpontjainak, időtartamának, tervezett létszámának, helyszínének, valamint igényelt szolgáltatásának a részletezése:

Rendezvény ideje

Rendezvény időtartama

Terv. létszám

Rendezvény helye

Szolgáltatás

március 8.

18-20

50 fő

Társalgó

Szendvicsebéd

március 23.

14-17

30 fő

Tanácsterem

Kávészünet

április 4.

10-17

30 fő

Társalgó

Hideg állófogadás
+ Kávészünet

április 7.

9:30-13:30

50 fő

Társalgó

Szendvicsebéd

április 13.

10-14

20 fő

Társalgó

Hideg állófogadás

április 19.

16-18

30 fő

Tanácsterem

Szendvicsebéd

április 24.

10-16

40 fő

Társalgó

Meleg állófogadás
+ Kávészünet

május 4.

10-14

80 fő

Társalgó

Meleg állófogadás

+ Kávészünet

  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK III. emeleti Társalgó és I. emeleti Tanácsterem - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • március 8-án: Szendvicsebéd: *3 db/fő mini szendvicsek teljes- és nem teljes kiőrlésű pékáruból: min. 3 féle (vegetáriánus + pl. kolbászkrémes, szalámis, sonkás, sajtos); *10 dkg/fő sós sütemény: sonkával, füstölt sajtkrémmel töltött mini croissant; *10 dkg/fő édes sütemény: omlós lekváros rudacskák (sárgabarack és szilva lekvárral), mini zserbó, mini kókuszgolyó; *gyümölcskosár (pl: alma, banán, mandarin); *1 db/fő pohárdesszertek: gesztenyepüré, somlói galuska, feketeerdő; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor, vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,5 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz. Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • március 23-án: Kávészünet: *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini kókuszos aprósütemény, mini zserbó, mini kókuszgolyó; *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, túrós-, sajtos-, és krumplis pogácsa; *gyümölcs: banán, mandarin; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, édesítőszer, cukor vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 4-én: Hideg állófogadás: *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: hideg saláták, fasírtgolyók, töltött sült hússzeletek; *sajttál; *kenyér; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, édesítőszer, cukor vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 4-én: Kávészünet: *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, pogácsa; *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, édesítőszer, cukor vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 7-én: Szendvicsebéd: *3 db/fő mini szendvicsek teljes- és nem teljes kiőrlésű pékáruból: min. 3 féle (vegetáriánus + pl. kolbászkrémes, szalámis, sonkás, sajtos); *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, pogácsák; *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, édesítőszer, cukor; *0,5 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő Coca Cola, rostos narancslé. Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 13-án: Hideg állófogadás: *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: hideg saláták, fasírtgolyók, töltött sült hússzeletek; *sajttál; *kenyér; *3 db/fő mini szendvicsek teljes- és nem teljes kiőrlésű pékáruból: min. 3 féle (vegetáriánus + pl. kolbászkrémes, szalámis, sonkás, sajtos); *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, pogácsa; *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó; *1 db/fő pohárdesszertek: gesztenyepüré, somlói galuska, feketeerdő; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor, vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 19-én: Szendvicsebéd: *3 db/fő mini szendvicsek min. 3 féle (vegetáriánus - sajtos, szalámis, sonkás); *10 dkg/fő sós sütemény: sonkával, füstölt sajtkrémmel töltött mini croissant, burgonyás- és tökmagos pogácsa; *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; 0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 24-én: Meleg állófogadás: *Főételek: sajttal, sonkával töltött rántott csirkemell, vegetáriánus menü: rántott sajt, rántott gomba, rántott karfiol; *Köret: hercegnőburgonya + rizi-bizi; *Savanyúság: káposztasaláta (egész kömény nélkül), csemegeuborka; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • április 24-én: Kávészünet: *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, pogácsa; 10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • május 4-én: Meleg állófogadás: *Levesek: tárkonyos raguleves, zöldségleves; *Főételek: kijevi pulykamell (rántott) vegyes körettel (hercegnőburgonya + rizi-bizi), zöldséges lasagne; *Savanyúság: káposzta/uborka saláta (köménymag nélkül); *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
    • május 4-én: Kávészünet: *3 db/fő mini szendvicsek min. 3 féle (vegetáriánus - sajtos, szalámis, sonkás); *10 dkg/fő sós sütemény: sonkával, füstölt sajtkrémmel töltött mini croissant, burgonyás- és tökmagos pogácsa; *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó; 1 db/fő pohárdesszertek: gesztenyepüré, somlói galuska, feketeerdő; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé, tej, kávétejszín, tejszínhab, édesítőszer, cukor vagy tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő szénsavas üdítő (Coca Cola), rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével

 

2. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „IX. Országos Polgári Jogi Jogesetmegoldó és Activity Verseny”
  • Időpontok: 2017. április 07.
  • 2017. április 07-én tervezetten 9:30 órától 1 alkalommal büfé, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • Büfé: *10 dkg/fő édes aprósütemény: kis linzer, kis isler; *10 dkg/fő sós aprósütemény: sajtos pogácsa, vágott sós teasütemény; *0,5 l/fő nem hűtött ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack minimum 25 %-os gyümölcstartalmú; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel: marhapörkölt, rántott szelet, roston sült csirkemell; *Köretek: galuska, rizs; *Saláta; *Savanyúság: csemegeuborka; *Desszert: rétes; *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő nem hűtött ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack minimum 25 %-os gyümölcstartalmú; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Modell Európa Parlament országos diákrendezvény”
  • Időpontok: 2017. március 9-14.
  • 2017. március 9-én tervezetten 14.30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 30 fő részére.
  • 2017. március 13-án tervezetten 10.30 órától és 15.30 órától 1-1 alkalommal büfé (mindösszesen 2 alkalommal) lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére, valamint tervezetten 10.30 órától és 15.30 órától 1-1 alkalommal kávé biztosítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére
  • 2017. március 14-én tervezetten 10.30 órától és 15.30 órától 1-1 alkalommal büfé (mindösszesen 2 alkalommal) lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 100 fő részére, tervezetten 10.30 órától és 15.30 órától 1-1 alkalommal kávé biztosítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére, valamint tervezetten 18.30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 110 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín:
    • 2017. március 9-én: Polgármesteri Hivatal (tárgyaló terem) - Szeged, Széchenyi tér 10.
    • 2017. március 13-14-én (kávészünetek): MTA SZAB Székháza - Szeged, Somogyi u. 7.
    • 2017. március 14-én (állófogadás): SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola Díszterme - Szeged, Szentháromság u. 2.
    • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (3 féle: PICK szalámis, sonkás, vegetáriánus – Trappista/Camembert sajtos) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. zserbó, mini isler, mézes – nem Fornetti!); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,4 l ásványvíz, üdítő/fő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
    • Büfé: *5 dkg/fő friss pogácsa – nem zacskós (sajtos, burgonyás vegyesen); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
    • Kávé (4 alkalommal, alkalmanként 20 fő részére): *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos) a kísérő pedagógusok részére;

Vállalkozó köteles a megmaradt ásványvizet és pogácsát elérhetővé tenni a rendezvény résztvevőinek a rendezvény végéig.

  • Svédasztalos meleg állófogadás:*legalább 4 féle meleg főétel: marhapörkölt, grillezett csirkemell, aszalt szilvával töltött pulykamell, rántott sajt/zöldségek; *köretek: galuska, párolt rizs, steakburgonya, angol; *desszert: gundel palacsinta, mini rétes; *péksütemény, kenyér; *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB – száraz, édes és alkoholmentes); *0,4 l ásványvíz, üdítő/fő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás: 3. részajánlati kör: NTP-TV-16-0148, „Modell Európa Parlament” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően az 1. részajánlati kör esetében rendezvényenként 1-1 db (mindösszesen 8 db), a 2. és 3. részajánlati körök esetében a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 824 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 209 300,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 390 000,-Ft+ÁFA

DSC_2674_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Reklamációs időszak (kurzusteljesítésekkel, érdemjegyekkel)
    február 03. - február 20.
  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • ExMount Sítábor
    február 08. - február 15.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK