Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2017  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08401
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított huszonhatodik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2017. szeptember 19.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08401

Ajánlattételi határidő: 2017. szeptember 22 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. szeptember 29.; 2. részajánlati kör: 2017. október 02-04.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosítószámú projekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Nyitórendezvény”
  • Időpont: 2017. szeptember 29.
  • 2017. szeptember 29-én tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 50 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal földszint – Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő pogácsa nem fornetti! (sajtos); *1 adag kávé, cappucino/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral és csészében (nem műanyag pohárban); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas, mentes); *0,3 l/fő üdítő (cola, fanta, rostos baracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle meleg főétel: tartalmaznia kell sajttal-sonkával töltött csirkemell, mini töltöttkáposzta sertésből, valamint laktóz- és gluténmentes vegetáriánus ételt: rántott sajt, rántott cukkini, rántott gomba és rántott karfiol; *köret :rizibizi; *friss kenyér; *1 féle saláta: görög saláta; *1 adag kávé, cappucino/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral és csészében (nem műanyag pohárban); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: tartalmaznia kell diós zserbó; mézes zserbó; meggyes, almás, túrós, mákos mini rétesek; *10 dkg/fő pogácsa nem fornetti! (sajtos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes) és üdítő (cola, fanta, rostos baracklé). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles biztosítani a létszámnak megfelelő számú könyöklőt a rendezvény időtartamára.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Frankofón Egyetemi Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „VAP Vitesse-Attention-Perception doktori konferencia”
  • Időpont: 2017. október 02-04.
  • 2017. október 02-án tervezetten 16:50 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • 2017. október 03-án tervezetten 10:20 és 15:20 és 16:50 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • 2017. október 04-én tervezetten 10:40 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Frankofón Egyetemi Központ - 6720 Szeged, Dugonics tér 2. I. em.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény nem fornetti!; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral és csészében (nem műanyag pohárban); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas, mentes); *0,3 l/fő üdítő (100 %-os narancslé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatónak biztosítania kell:
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes, presszó kávés csésze),
    • tányérokat (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
  • A terítéshez szükséges asztalok a helyszínen rendelkezésre állnak, valamint a helyszínen van mosogatásra is lehetőség. Amennyiben ezzel Vállalkozó élni kíván, akkor a mosogatáshoz szükséges mosogatószert és törlőkendőt a Vállalkozónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás: 1. részajánlati kör: EFOP-3.4.3-16-2016-00014, „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” projekt.


Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 160 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 331 600,-Ft+ÁFA

DSC_2674_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Vizsgák meghirdetése
    november 04. - február 06.
  • Vizsgákra jelentkezés
    december 02. - február 06.
  • Vizsgajelentkezések időszaka a Neptun-n
    december 03. - február 07.
  • Januári záróvizsga időszak Vízumköteles külföldi hallgatók esetében
    január 08. - február 08.
  • Utóvizsga időszak a 2024/2025-1. félévben
    február 03. - február 08.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK