Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2017  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08403
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított huszonnyolcadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2017. szeptember 29.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08403

Ajánlattételi határidő: 2017. október 04 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. október 12.; 2. részajánlati kör: 2017. október 13.; 3. részajánlati kör: 2017. október 26.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Civilisztikai Tudományok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „dr. Tóthné Dr. Fábián Eszter c. egyetemi tanár jogászi pályafutásának 60. évfordulója tiszteletére megtartott ünnepi tudományos ülés”
  • Időpont: 2017. október 12.
  • 2017. október 12-én tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 60 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, III. em. Kari Társalgó – Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta: majonézes kukorica saláta, cézár saláta; *gluténmentes húsgolyó; *5 db szendvics/fő nagyobb bagettből (legalább 3 féle: Pick szalámis, lazacos, vegetáriánus camabert sajttal és csírával; 10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (almás, meggyes, túrós mini rétesek, plusz még 1 fajta sütemény; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral; *0,2 l/fő minőségi rosé bor; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas, mentes; rostos üdítő: narancs, őszibarack min. 25 %-os gyümölcstartalmú; szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE EFOP-3.6.2-16-2017-00005 azonosító számú pályázat részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Nyitórendezvény”
  • Időpont: 2017. október 13.
  • 2017. október 13-án tervezetten 8:45 és 11:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE TTIK Fizikai Intézet Bay Zoltán terem - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 84-86. II. em.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő pogácsa nem fornetti! (sima, sajtos); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó, mini linzer, mini rétes); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral és csészében (nem műanyag pohárban); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas, mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Workshop, sajtótájékoztató”
  • Időpont: 2017. október 26.
  • 2017. október 26-án tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal kávészünet és 1 alkalommal szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika, I. em. Könyvtár - 6720 Szeged, Korányi fasor 6.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) bagettből; 0,5 l/fő üdítő (szénsavas üdítők: Coca cola, narancs). Az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény nem fornetti!; *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 3 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

2. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00005, „Ultragyors fizikai folyamatok atomokban, molekulákban, nanoszerkezetekben és biológiai rendszerekben” projekt.

3. részajánlati kör: GINOP-2.3.3-15-2016-00007, „Funkcionális omikák kiválósági központ (MOLMEDEX FUN-OMICS)” projekt.


Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 107 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 200 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 55 500,-Ft+ÁFA