Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2017  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08403
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított huszonnyolcadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2017. szeptember 29.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08403

Ajánlattételi határidő: 2017. október 04 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. október 12.; 2. részajánlati kör: 2017. október 13.; 3. részajánlati kör: 2017. október 26.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Civilisztikai Tudományok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „dr. Tóthné Dr. Fábián Eszter c. egyetemi tanár jogászi pályafutásának 60. évfordulója tiszteletére megtartott ünnepi tudományos ülés”
  • Időpont: 2017. október 12.
  • 2017. október 12-én tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 60 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, III. em. Kari Társalgó – Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta: majonézes kukorica saláta, cézár saláta; *gluténmentes húsgolyó; *5 db szendvics/fő nagyobb bagettből (legalább 3 féle: Pick szalámis, lazacos, vegetáriánus camabert sajttal és csírával; 10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (almás, meggyes, túrós mini rétesek, plusz még 1 fajta sütemény; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral; *0,2 l/fő minőségi rosé bor; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas, mentes; rostos üdítő: narancs, őszibarack min. 25 %-os gyümölcstartalmú; szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE EFOP-3.6.2-16-2017-00005 azonosító számú pályázat részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Nyitórendezvény”
  • Időpont: 2017. október 13.
  • 2017. október 13-án tervezetten 8:45 és 11:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE TTIK Fizikai Intézet Bay Zoltán terem - 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 84-86. II. em.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő pogácsa nem fornetti! (sima, sajtos); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó, mini linzer, mini rétes); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, cukorral és csészében (nem műanyag pohárban); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas, mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Workshop, sajtótájékoztató”
  • Időpont: 2017. október 26.
  • 2017. október 26-án tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal kávészünet és 1 alkalommal szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika, I. em. Könyvtár - 6720 Szeged, Korányi fasor 6.
  • Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) bagettből; 0,5 l/fő üdítő (szénsavas üdítők: Coca cola, narancs). Az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény nem fornetti!; *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 3 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

2. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00005, „Ultragyors fizikai folyamatok atomokban, molekulákban, nanoszerkezetekben és biológiai rendszerekben” projekt.

3. részajánlati kör: GINOP-2.3.3-15-2016-00007, „Funkcionális omikák kiválósági központ (MOLMEDEX FUN-OMICS)” projekt.


Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 107 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 200 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 55 500,-Ft+ÁFA

BTK2_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Vizsgák meghirdetése
    november 04. - február 06.
  • Vizsgákra jelentkezés
    december 02. - február 06.
  • Vizsgajelentkezések időszaka a Neptun-n
    december 03. - február 07.
  • Januári záróvizsga időszak Vízumköteles külföldi hallgatók esetében
    január 08. - február 08.
  • Utóvizsga időszak a 2024/2025-1. félévben
    február 03. - február 08.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK