Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2017  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08323
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított huszonnegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2017. augusztus 21.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08323

Ajánlattételi határidő: 2017. augusztus 24 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. szeptember 02.; 2. részajánlati kör: 2017. szeptember 11-12.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Rektori Kabinet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE Tanévnyitó”
  • Időpont: 2017. szeptember 02.
  • 2017. szeptember 02-án tervezetten 9:15 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 50 fő részére (elpakolni 11:30 órától lehetséges), valamint főasztalra/pulpitusra 8:00 órára történő bekészítéssel 17 db 0,25 l-es kiszerelésű szénsavmentes ásványvíz biztosítása pohárral együtt (16 db a főasztalra, 1 db a pulpitusra). Főasztal kasírozása.
  • Vállalkozónak a kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással (formaruhában).
  • Helyszín: SZTE TIK Nagyelőadó terem és Kongresszusi terem – Szeged, Ady tér 10.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa), frissen sütött, nem bolti előre csomagolt; *1 adag/fő frissen főzött kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia, nem termoszos), hozzá cukor, édesítő, tejszín; *0,3 l ásványvíz/fő (szénsavas és mentes, Theodora vagy Naturaqua); *0,25 l üdítő/fő (legalább 2 fajta szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta rostos üdítő: 1 fajta szűrt, és 1 fajta rostos min. 25 % gyümölcstartalommal.) Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor és tejszín adagoló/kiöntő
  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak biztosítása
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Svédasztal felkasírozása
  • 6 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása), valamint azokra asztalterítő
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, (NEM éttermi egyrétegű)
  • Keletkező hulladék összegyűjtése, elszállítása
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE EFOP-3.6.2-16-2017-00007 projekt, Gazdaságtudományi alprojekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Nemzetközi szakmai workshop”
  • Időpont: 2017. szeptember 11-12.
  • 2017. szeptember 11-én tervezetten 10:30-10:50 óra között és 14:00-14:20 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére
  • 2017. szeptember 12-én tervezetten 10:30-10:50 óra között és 14:00-14:20 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar – Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.

 

Pályázati forrás: 2. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 38 570,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 58 800,-Ft+ÁFA

DSC_2991_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Vizsgák meghirdetése
    november 04. - február 06.
  • Vizsgákra jelentkezés
    december 02. - február 06.
  • Vizsgajelentkezések időszaka a Neptun-n
    december 03. - február 07.
  • Januári záróvizsga időszak Vízumköteles külföldi hallgatók esetében
    január 08. - február 08.
  • Utóvizsga időszak a 2024/2025-1. félévben
    február 03. - február 08.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK