2017. június 08.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2017/PSZ08148
Ajánlattételi határidő: 2017. június 12 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. június 16.; 2. részajánlati kör: 2017. június 25.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Mediációs konferencia”
- Időpont: 2017. június 16.
- 2017. június 16-án tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal kávészünet I., tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal kávészünet II., valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 65 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZAB Székház – 6720 Szeged, Somogyi B. u. 7.
-
Kávészünet I.: *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé hozzá való cukor, tejszín, csészében (nem műanyag pohárban); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Kávészünet II.: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sós pogácsa, sajtos stangli); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé hozzá való cukor, tejszín, csészében (nem műanyag pohárban); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos hideg állófogadás: *hidegtálak, minimálisan az alábbi tartalommal: sonkatekercs, fasírtgolyó, orosz hússaláta, franciasaláta, görögsaláta; *sültestálak, minimálisan az alábbi tartalommal: szárnyas és sertés húsból készült sültek; *desszert: Somlói galuska, holland csokoládé öntettel, poharas adagolással; *Gyümölcstálak szezonális gyümölcsökből; *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé hozzá való cukor, tejszín, csészében (nem műanyag pohárban); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Fogorvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Fogorvostan hallgatók avatása”
- Időpont: 2017. június 25.
- 2017. június 25-én 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint 1 alkalommal pezsgőztetés lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
-
Pezsgő 100 fő részére: *1 dl pezsgő/fő (BB, vagy Törley)
-
Meleg állófogadás: *Meleg ételek, és köretek: Négymagvas pulykamell szerecsendiós burgonyapürével; Óvári sertésborda (roston sertésborda, hagyma, gomba, sonka, sajt), tavaszi párolt rizzsel; Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártásban; Mozarellás csirkecombfilé zöldkörettel; Tiszai harcsapaprikás túrós csuszával, töpörtyűvel; Rántott camambert áfonya lekvárral; *Saláták: Görög saláta fetával; Waldorf saláta dióval; *Gyümölcstál: alma, banán, szőlő, eper, ananász, mandarin; *Desszertek: Brownie friss mangóval, egzotikus gyümölcsöntettel; Amaretti kekszmorzsán fehércsokoládés mascarpone krémmel; Earl Grey tejcsokoládé lágy citromkrémmel; Mini rétesek vegyesen: almás, túrós, meggyes, diós; *0,2 l/fő Törley pezsgő; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 204 425,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 220 000,-Ft+ÁFA