Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2017  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08149
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított tizenkilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2017. június 14.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08149

Ajánlattételi határidő: 2017. június 16 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. június 23.; 2. részajánlati kör: 2017. június 30.; 3. részajánlati kör: 2017. július 02.; 4. részajánlati kör: 2017. július 03-06.; 5. részajánlati kör: 2017. július 07.; 6. részajánlati kör: 2017. július 08.; 7. részajánlati kör: 2017. július 10.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TTIK Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tanszéki 50 éves jubileum, Dr. Fehér Ottó emeritus 90 éves”
  • Időpont: 2017. június 23.
  • 2017. június 23-án tervezetten 12:30-13:00 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 14:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Biológia Épület, I. em. Ábrahám Ambrus terem - 6726 Szeged Közép fasor 52.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, fornetti; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa: sima, sajtos; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kistányérok biztosítása
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Svédasztal felkasírozása
  • 20 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Meleg állófogadás: *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, cézár saláta, majonézes tojássaláta); *3 féle hideg előétel min. 15 dkg/fő/össz. fajta (pld.: jérce finomfalatok, frankfurti töltött pulykatekercs, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint 2/3 része húsos főétel, 1/3 része vegetáriánus főétel (húsos: sertésből és szárnyasból készült étel; vegetáriánus: pld.: rántott gomba, rántott sajt); *köretek min. 7 dkg/fő/fajta: zöldséges rizs, Texas burgonya, párolt zöldségek; *friss kenyér (személyenként 2 szelet); *2 féle desszert fele-fele arányban összesen 1 db/fő (pld.: tiramisu, somlói galuska); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős/boros talpas poharak
  • porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
  • Svédasztal felkasírozása
  • 20 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Mérnökavató –Diplomaátadó Ünnepség”
  • Időpont: 2017. június 30.
  • 2017. június 30-án tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ Alagsori I. előadó - Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *3 féle meleg főétel: mini töltött káposzta, sertés pörkölt, grillezett csirkemell; *köretek: tarhonya, zöld köret, rizs; *3 féle saláta: csemegeuborka, tejföl, görög saláta; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert: aprósütemény; *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB fehér száraz és alkoholmentes 1/3 és 2/3 arányban); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatásba bele tartozik a helyszínen rendelkezésre álló asztalok megterítése, porcelán tányérok, üvegpoharak, illetve fém evőeszközök biztosítása.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Orvosdoktor avatás”
  • Időpont: 2017. július 02.
  • 2017. július 02-án tervezetten 08.00 órától 18.00 óráig folyamatos rendelkezésre állással svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére. (Az ünnepségek közötti szünetek, amikor a vendégek nagyobb létszámban várhatóak fogyasztani: 08.00-09.30, 11.30-12.00, 14.00-15.00, 17.00-18.00). Továbbá a lentebb felsorolt tételek biztosítása, bekészítéssel 3 helyszínen.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ Kiállítási tér - Szeged, Ady tér 10.
  • Hideg állófogadás: *3 féle hideg saláta (pl.: görög saláta, francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Sió őszibarack, narancs; szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Bekészítéssel: *90 db 0,5 l-es mentes ásványvíz, 6 db kancsó (csapvízzel), és 20-10-10 db üvegpohár biztosítása a Kongresszusi terembe, a Nagyelőadó terembe és az Igazgatói tárgyalóba, az ünnepségek között tisztára cserélve a használt poharakat.
  • A svédasztalhoz (terítéshez) a TIK biztosít asztalokat, az étkezéshez viszont a körasztalokat és székeket a Vállalkozónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Ukrán nyári Egyetem”
  • Időpont: 2017. július 03-06.
  • 2017. július 03-án tervezetten 18.00-19:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos gálavacsora lebonyolítása tervezetten 45 fő részére.
  • 2017. július 04-én tervezetten 09.15 órára a lentebb felsorolt tételek biztosítása, bekészítéssel, valamint tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása tervezetten 35 fő részére.
  • 2017. július 05-én tervezetten 09.15 órára a lentebb felsorolt tételek biztosítása, bekészítéssel, valamint tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása tervezetten 35 fő részére.
  • 2017. július 06-án tervezetten 09.15 órára a lentebb felsorolt tételek biztosítása, bekészítéssel, valamint tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd, és tervezetten 16:30-17:30 óra között pezsgőztetés lebonyolítása tervezetten 35 fő részére.
  • Vállalkozónak a gálavacsorához legalább 3 fő, a meleg ebédekhez legalább 1 fő, a pezsgőztetéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • Gálavacsora: SZTE Rektori Hivatal, földszint jobb oldali átrium – Szeged, Dugonics tér 13.
    • Bekészítések és Pezsgőztetés: SZTE ÁJTK, III. em. Kari Társalgó – Szeged, Tisza L. krt. 54.
    • Ebédek: SZTE ÁJTK 106-os és 211-es termei - Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Gálavacsora: *2 féle meleg leves: egy húst tartalmazó, és egy vegetáriánus zöldség, vagy gyümölcs krémleves; *legalább 3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pld.: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB száraz és félédes) tálcán felszolgálva; *Desszert: (pld. somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Bekészítéssel: *25 db 1,5 l-es mentes és szénsavas ásványvíz vegyesen, 40 db üvegpohár, 50 adag kávé termoszban műanyag/papír pohárral, cukorral, kis dobozos tejszínnel, műanyag pálcikával/kanállal, valamint 5 kg pogácsa biztosítása. A termoszt elvinni, poharakat lecserélni 17:00 óra után lehet.
  • Meleg ebéd: *1 féle meleg leves; *2 féle meleg főétel vegetáriánus választási lehetőséggel; *Desszert; *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Pezsgőztetés: *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB száraz és félédes) tálcán felszolgálva; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedő eszközöket (nem papír, nem műanyag), kasírozást, terítőket, szalvétákat, könyöklőket a szolgáltatónak kell biztosítania
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK Diplomaosztó”
  • Időpont: 2017. július 07.
  • 2017. július 07-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK - Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás:

Welcome drink:

- 1 pohár/fő Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes)

Saláták:

- Orosz hússaláta

 

- Görög saláta

Hideg előételek:

- Aszalt gyümölcsökkel töltött pulykamell

 

- Pickszalámival tűzdelt karaj

 

- Mozzarella sajt bazsalikomos paradicsommal

 

- Feketeerdő sonkarolád sajtkrémmel, tormakrémmel

Melegételek:

- Cserzy tekercs mandulás bundában

/ sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác /

 

- Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással

 

- Baconbe göngyölt csirkecombfilé spárgával töltve

 

- Aranysárgára sült pulykamell, sonkával, sajttal töltve, hercegnő burgonyával

 

- Pulykamell érmék grillezve, Grand Marnierrel ízesített cigánymeggyel, mandula forgáccsal, burgonyakrokettel

Vegetáriánus ételek:

- Rántott camembert falatok áfonya öntettel

 

- Rántott gombakalapok, rántott karfiol

 

- Zöldségekkel töltött padlizsánkarikák csőben sütve

Köret:

- Burgonyakrokett

 

- Petrezselymes rizs

Desszert:

- Fahéjas almával töltött palacsinta, karamell öntettel

 

- Somlói galuska pirított mogyoróval

Üdítő 0,5 l/fő:

- Coca-cola, fanta narancs, gyömbér

 

- Sió őszilé, narancslé

 

- Szénsavas- szénsavmentes ásványvíz

Kávé 1 adag/fő:

- Douwe Egberts Omnia kávé tejszínnel

  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE Gyógyszerésztudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GYTK doktoravató ünnepség”
  • Időpont: 2017. július 08.
  • 2017. július 08-án tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK - Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *Meleg főételek és köretek: Mini töltött káposzta tejföllel és szeletelt kenyérrel, Hawaii szelet (csirkemell rántva, sonka, ananász, sajt) vegyes körettel és tartármártással, Töltött gombafejek párolt zöldséggel; *Savanyúság: csemegeuborka; *Desszert: somlói galuska/gesztenyepüré pohárdesszert; *1 adag/fő frissen főzött kávé, nem termoszos, mellé cukor, kávétejszín és édesítőszer; *1 pohár pezsgő/fő (Törley alkoholos és alkoholmentes); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat (vizes, pezsgős, kávés: hosszú és presszó), tányérokat, tálaló- és szedő eszközöket (nem papír, nem műanyag), kasírozást, terítőket, szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

7. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK kari záróértekezlet”
  • Időpont: 2017. július 10.
  • 2017. július 10-én tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal reggeli, tervezetten 12:00 órától svédasztalos meleg ebéd, tervezetten 19:00 órától svédasztalos meleg vacsora lebonyolítása, valamint az egész nap folyamán hűtött alkoholos és alkoholmentes italok biztosítása tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: Ásotthalom, Majoros tanya, VII Ker. Tanya 1012/1 (a helyszín használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint, melynek megfelelően a megadott összeget kérjük belekalkulálni a mindösszesen díjba) Megjegyzés: A megadott helyszín használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel.
  • Reggeli: *2 db/fő friss bundáskenyér
  • Svédasztalos meleg ebéd: *Vegetáriánus étel csak 20 fő részére: rántott brokkoli, karfiol, gomba, rántott sajt vegyes körettel; *0,2 dl/fő Törley pezsgő (száraz, félszáraz, alkoholmentes); *Köretek: galuska, főtt burgonya; *Saláta: tejfölös uborkasaláta; *kenyér; *3 db/fő mini rétesek vegyesen (almás, meggyes, túrós); *15 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa: sima, sajtos)
  • Svédasztalos meleg vacsora: *Meleg főételek körettel: Csirkemell tallér sok magvas köntösben burgonyapürével, Töltött dagadó petrezselymes rizzsel, Camembert sajt rántva áfonya öntettel és krokettel; *Saláták: zöldsaláta, görög saláta, paradicsomsaláta; *Desszert: almás és meggyes pite, idénygyümölcsökkel
  • Hűtött alkoholos és alkoholmentes italok: *2 doboz/fő dobozos sör (alkoholos és alkoholmentes vegyesen); *12 üveg 0,75 l-es kiszerelésű Frittman rosé bor; *4 üveg 0,7 l-es kiszerelésű Jägermeister; *2 üveg 0,7 l-es kiszerelésű barackpálinka; *hűtött italok az egész nap folyamán: mentes ásványvíz, szódavíz (ballonos szikvíz) nagy kiszereléssel, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca és pepsi cola, narancs, gyömbér, tonic. Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak egész napra
  • az italokat hűtve kérjük, szükség esetén jég biztosítása
  • asztalterítő
  • porcelán tányérok és evőeszközök biztosítása (ebédhez és a svédasztalos meleg vacsorához)
  • porcelán kistányérok az aprósüteményekhez
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, (NEM éttermi egyrétegű)
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 305 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 55 250,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 312 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 178 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 84 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 648 950,-Ft+ÁFA

DSC_00661_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Reklamációs időszak (kurzusteljesítésekkel, érdemjegyekkel)
    február 03. - február 20.
  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • ExMount Sítábor
    február 08. - február 15.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK