Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2017  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07943
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított tizenkettedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2017. április 27.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07943

Ajánlattételi határidő: 2017. május 03 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. május 12.; 2. részajánlati kör: 2017. május 27-28.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Projektzáró rendezvény”
  • Időpont: 2017. május 12.
  • 2017. május 12-én tervezetten 15:30 órától 1 alkalommal kávé biztosítása 20 fő részére, valamint 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 35 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola Díszterme - Szeged, Szentháromság u. 2.
  • Kávé: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos)
  • Svédasztalos szendvicsebéd: *5 dkg/fő/fajta hideg saláta (2 féle: franciasaláta, orosz hússaláta); *1 db friss zsemle/fő; *3 db/fő mini szendvics (4 féle, bagett méret): Húsos: frissen sütött fehér és teljes kiőrlésű bagett, kenővaj (nem margarin), sonkás, téliszalámis (Pick), saláta, díszítés, Vegetáriánus: frissen sütött fehér és teljes kiőrlésű bagett, kenővaj (nem margarin), Trappista sajtos és Camembert sajtos; saláta, díszítés; *8 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó, mini isler, mézes, mini rétes – nem Fornetti!); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, sárgabarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, Fanta). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges porcelán kávéscsészéket, üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE GYTK Szakképzési és Továbbképzési Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Hét Csillagos Gyógyszerész” kötelező szinten-tartó továbbképzés
  • Időpont: 2017. május 27-28.
  • 2017. május 27-én tervezetten 13:45 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd I., és 2017. május 28-án tervezetten 11:15 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GYTK épület I. em. II. tanterem - Szeged, Eötvös u. 6.
  • Szendvicsebéd I.: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd II.: *2 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás: 1. részajánlati kör: NTP-MTTD-16-0259, „GEOMATECH SZEGEDEN!” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 1203 Budapest, Kossuth L. u. 9.
Nyertes ajánlati ár: 49 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 125 300,-Ft+ÁFA

tik_045_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Reklamációs időszak (kurzusteljesítésekkel, érdemjegyekkel)
    február 03. - február 20.
  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • ExMount Sítábor
    február 08. - február 15.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK