Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2017  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07775
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított ötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2017. március 10.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07775

Ajánlattételi határidő: 2017. március 14 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. április 03-06.; 2. részajánlati kör: 2017. április 06-08.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK Nemzetközi Hét”
  • Időpont: 2017. április 03-06.
  • 2017. április 03-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg vacsora lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • 2017. április 04-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • 2017. április 05-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • 2017. április 06-án tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar épület, Aula –Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Svédasztalos meleg ebéd: Minden ebéd esetében eltérő menüsort kell biztosítani, továbbá az ebédeknek főételben, levesben és desszertben különbözniük kell a vacsoráktól is!

*2 fajta leves (1 húsos, és 1 vegetáriánus); *2 fajta főétel (1 húsos, és 1 vegetáriánus); *2 fajta főételekhez illő köret; *2 féle saláta; *savanyúság (káposzta, uborka); *desszert; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejjel, cukorral; *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os rostos narancs és őszibarack); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

  • Svédasztalos meleg vacsora: A vacsorának főételben, levesben és desszertben különböznie kell az ebédektől!

*legalább 2 fajta leves (1 húsos, 1 vegetáriánus); *legalább 5 féle főétel: marhapörkölt, továbbá tartalmaznia kell natúr szárnyas ételt, sertésből készült töltött húst rántva, valamint vegetáriánus főtt ételt, és rántott zöldségeket; *legalább 5 fajta köret: rizs, burgonya, grill zöldség, galuska, főtt burgonya; *legalább 3 féle hideg saláta: tartalmaznia kell francia salátát, és görög salátát; *legalább 2 fajta desszert: tartalmaznia kell somlói galuskát, vagy gundel palacsintát; *savanyúság: káposzta, uborka; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l üdítő/fő (Coca Cola, Sprite/Canada Dry, Fanta/Mirinda, min. 25%-os gyümölcstartalmú rostos narancs és őszibarack); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes vegyesen). Az ásványvíznek és az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE BTK Neveléstudományi Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „XV. Pedagógiai Értékelési Konferencia”
  • Időpont: 2017. április 06-08.
  • Igényelt szolgáltatás részletezése, naponkénti bontásban:

 

Dátum

Catering szolg. típusa

április 06.

április 07.

április 08.

Egyszerű kávészünet

2 alk.×50 fő

2 alk.×50 fő

1 alk.×30 fő

Extra kávészünet

1 alk.×50 fő

1 alk.×50 fő

1 alk.×30 fő

Szendvicsebéd

1 alk.×50 fő

1 alk.×50 fő

 

Hideg állófogadás

1 alk.×30 fő

 

 

Meleg állófogadás

 

1 alk.×50 fő

 

  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZAB Székház földszint 4-es terem, és folyosó - Szeged, Somogyi u. 7.
  • 2 db virágdísz biztosítása, melynek díja a Vállalkozót terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • Egyszerű kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,2 l/fő üdítő rostos (narancs, őszibarack) és szénsavas (narancs, gyömbér, Cola). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Extra kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti, glutén- és laktózmentes is); *10 dkg/fő pogácsa (sajtos, burgonyás, tepertős); *10 dkg/fő vegyes sós sütemény (magvas csavart, kapros-túrós és húsos falakta, valamint legalább 10 % glutén- és laktózmentes sós sütemény); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,2 l/fő üdítő (rostos: narancs, őszibarack, szénsavas: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta (pl.: francia saláta, cézár saláta, görög saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus és glutén- és laktózmentes is) formakenyérből, fele arányban teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér; *2,5 dl/fő leves (pld.: hideg gyümölcsleves, meleg zöldség krémleves, erőleves, glutén- és laktózmentes is); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós, glutén- és laktózmentes is); *gyümölcstál (15 dkg gyümölcs/fő – alma, körte, banán, mandarin, stb. darabolva, szeletelve, ízlésesen tálalva 1 adagos nyársakon vagy kis tálkákban); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *péksütemény (pl. olivás bagett, aszalt paradicsomos ciabatta, gluténmentes péksütemény, szeletelt teljes kiőrlésű formakenyér); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, valamint glutén-és laktózmentes); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle hideg előétel: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, hideg libamáj zsírjában; *péksütemény (pl. olivás bagett, aszalt paradicsomos ciabatta, gluténmentes péksütemény, szeletelt teljes kiőrlésű formakenyér); *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből: mini töltöttkáposzta, lazacból készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, grillezett vegyes zöldség); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta, friss idény saláta); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé cukorral, tejszínnel; *desszert (pld.: somlói galuska, madártej, gundel palacsinta, pohárkrém, glutén- és laktózmentes is); *1 pohár pezsgő/fő (Törley, vagy BB édes, száraz, és alkoholmentes); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: pl. Coca, vagy Pepsi Cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 354 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 589 300,-Ft+ÁFA

labor1_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Reklamációs időszak (kurzusteljesítésekkel, érdemjegyekkel)
    február 03. - február 20.
  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • ExMount Sítábor
    február 08. - február 15.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK