Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2017  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ07520
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított nyolcvanötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2016. november 28.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ07520

Ajánlattételi határidő: 2016. december 01 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2016. december 14.; 2. részajánlati kör: 2016. december 16.; 3. részajánlati kör: 2016. december 16.; 4. részajánlati kör: 2016. december 15.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TTIK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Nyugdíjas búcsúztató ünnepség”
  • Időpont: 2016. december 14.
  • 2016. december 14-én tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Dékáni Hivatal Kari Tanácsterem - Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt + harcsapaprikás kapros túróscsuszával, töltött káposzta; *köretek: rizs, burgonya, angol; *legalább 3 féle saláta (pld.: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Kari évzáró értekezlet”
  • Időpont: 2016. december 16.
  • 2016. december 16-án tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal pezsgős köszöntés, valamint tervezetten 17:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az előkészítést/terítést 16:30 óráig kell teljesítenie.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, 1. emelet Nagyelőadó - 6722 Szeged Ady tér 10.
  • Pezsgős köszöntés: *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB; száraz, édes, alkoholmentes vegyesen)
  • Meleg állófogadás (ültetett formában): *Levesek: Sütőtök krémleves pirított tökmaggal, Tárkonyos pulyka raguleves; *Főételek körettel: Filézett szegedi harcsapaprikás, tépett túrós csuszával, Aszalt szilvával, feta sajttal töltött jércemell, mazsolás rizzsel, velouté mártással, Újévi malacsült mangalica szalonnával, pirított házi hordós káposztával, vele sült burgonyával; Erdei gombás szarvas ragu, pirított pecsenye kacsa májjal, szalvétagombóccal; *legalább 2 féle az ételekhez illő saláta; *Desszertek: Mézes-mákos guba vanília krémmel, Fahéjas almával töltött palacsinta, karamell öntettel; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,25/0,3/0,33/0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek kis üveges kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Kari évzáró”
  • Időpont: 2016. december 16.
  • 2016. december 16-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 130 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GYTK Dékáni Hivatal - Szeged, Zrínyi u. 9.
  • Szendvicsebéd: *5 db mini szendvics/fő (legalább 4 féle: libamájas, szalámis (Pick), pármai sonkás, vegetáriánus- kőrözött vagy sajtos) friss bagett kenyérből, díszítéssel; *Gyümölcstál (idényjellegű és déli gyümölcsökkel) min. 15 dkg/fő; *sajttál (legalább 4 féle, sima, füstölt, francia, ízesített) min. 10 dkg/fő; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, mini rétes: almás, meggyes, túrós); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítők: őszibarack, narancs min. 25 %-os gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Gyógyszerhatástani és Biofarmáciai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Időpont: 2016. december 15.
  • 2016. december 15-én 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással..
  • Helyszín: SZTE GYTK Gyógyszerhatástani és Biofarmáciai Intézet - 6720 Szeged Eötvös u. 6.
  • Meleg állófogadás: *Előétel: Filézett pontyhalászlé + fehér kenyér és Pulykaraguleves (30 főre); *Főételek: a) vegyes húsos tálak, az alábbi tartalommal: mandulás csirkemell, sajttal töltött pulykamell, sült kacsacomb + párolt lilakáposzta, serpenyős burgonya, rizi-bizi, b) mini töltött káposzta tejföllel + kenyér (24 főre), c) vegetáriánus vegyes tál, az alábbi tartalommal: rántott hal, rántott cukkini, rántott camembert, grillezett zöldségek, serpenyős burgonya (6 főre); *legalább 3 féle saláta (pl. friss vegyes saláta, franciasaláta, tejfölös uborkasaláta) (30 főre); *Desszert: rákóczi túrós és mézes mákos guba (30 főre); *0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően, legkésőbb 2016. december 1-ig egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 4 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 55 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 380 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 344 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 88 500,-Ft+ÁFA

DSC_136841_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Reklamációs időszak (kurzusteljesítésekkel, érdemjegyekkel)
    február 03. - február 20.
  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • ExMount Sítábor
    február 08. - február 15.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK