weboldal_nyito_facebok_insta_miert_szte_munkasiulimellett_SZTE_WEB

Suli mellett pénzkeresés? Így működik a diákmunka

Szeretnéd kiegészíteni az ösztöndíjadat? Félretennél kicsit a nyári hónapokra? Ha a tanulmányaid mellett szívesen dolgoznál, akár nagyon rugalmas munkaidőben, akkor vállalj diákmunkát!

Nehéz az egyetem és olyan munkát szeretnél, ahol pihentetheted az agytekervényeid? Válassz a könnyű vagy nehéz fizikai munkák, a szórólapozás, plakátolás és egyéb hasonló munkalehetőségek közül. Emellett szemezgethetsz a pénztáros, irodai, adminisztratív vagy gyakornoki munkák közt is. Hidd el, megtalálod a kedvedre valót!

 

Na és mennyi az annyi?

A diák minimálbér havi bruttó összege 161.000 forint, órabér esetén bruttó 927 forint. Nos, ez a minimum, természetesen ettől magasabb összegekért is dolgozhatsz!

Találd ki, hogy mit, hol és milyen időintervallumban dolgoznál és pikk-pakk megkeresed az albérleti díjra, az esti bulira vagy épp a nyári nyaralásra valót!

 

Hogyan?

1. lépés: Iratkozz be egy Szegeden működő diákszövetkezetbe, mint például a Mind-Diák, Meló Depó, Biztos Kész szövetkezet, Öt Csillagos Iskolai Szövetkezet, Fürge Diák vagy a Meló-Diák.

2. lépés: Indulj el valamelyikbe a személyi igazolványod, lakcímkártyád, TAJ-kártyád, adókártyád, érvényes diákigazolványod és bankszámlaszámod társaságában.

3. lépés: Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb munkát.

4. lépés: Dolgozz annyit, amennyit az időbeosztásod és a kedved megenged!


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Csoke_Mark_felveteliCsőke Márk- BTK, történelem

Harmadévesként már tapasztalatból mondhatom, hogy igaz a hír az egyetem színvonalas oktatásáról. Örülök, hogy ezt személyesen is megtapasztalhatom a történelem szakon. Az egyetemválasztás során fontos szempont volt az is, hogy a Szegedi Tudományegyetem közel van a szülőfalumhoz, és az, hogy sok ismerősöm is ide jelentkezett. Nagyon szeretek itt tanulni, mert Szeged nagyon szép és élhető város.

Jagri_Adam_kicsiJagri Ádám – ÁOK, általános orvos

Azért választottam az SZTE Orvostudományi karát és azért ajánlom mindenkinek, mert kiváló infrastrukturális keretek között tanulhatunk, emellett szakmailag elismert és hiteles oktatók adják át a tudásukat nekünk nap mint nap. A Hallgatói Önkormányzat által szervezett szabadidős programok, mint például a színház, a mozi, illetve egyéb kulturális események a tanulás melletti kikapcsolódásban segítenek. Számos sportlehetőség is van, amit igénybe vehetünk, mint az esti úszási lehetőség, ami kiváló levezetés lehet a tanulás után.

További hallgatói vélemények >>>