Februárban is vár nyílt napján az SZTE!

2020. február 8-án ismét várja a Szegedi Tudományegyetem nyílt napján és ezzel egybekötött szülői értekezletén az érdeklődőket.

Az SZTE Rektori Hivatal épületében (Szeged, Dugonics tér 13.), 2020. február 8-án, 9 és 14 óra között azt SZTE összes karának képviselője várja a leendő középiskolásokat és szüleiket is, akiktől a felvételivel és a képzésekkel kapcsolatos minden információt meg lehet tudni.


A központi nyílt nap mellett az egyetem egyes karai is várják saját nyílt napjaikon az érdeklődőket, melyekről a kari honlapokon, illetve az SZTE Felvételizőknek szóló honlapján lehet tájékozódni.

 


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Mikula_AndreaMikula Andrea - ÁJTK, jogász

Elsősorban azért választottam az SZTE ÁJTK-t, mert itt lakom Szegeden, és úgy hallottam, hogy a szegedi jogi képzés nagyon jó. Ez az évek során be is bizonyosodott. Másrészt utánanéztem néhány felmérésnek, és úgy értesültem, hogy a Szegedi Tudományegyetem legalább olyan magas szintű képzést nyújt, mint más hasonlóan nívós egyetemek az országban. A jogi karon nagymértékű tudásra és talpraesettségre tettem szert az évek során, amit nem csak a munkaerőpiacra kilépve fogok tudni kamatoztatni.




kartali_tunde_felveteliKartali Tünde - TTIK, biológia PhD

Újvidéken, szerb nyelven fejeztem be a mesterképzést. De mindig is szerettem volna az anyanyelvemen továbbtanulni, mikrobiológiával foglalkozni. Ezért jelentkeztem az SZTE Biológia Doktori Iskolájába. Szegedet mindig is szerettem. Régóta tisztában vagyok azzal is, hogy az itteni egyetem minőségi képzést biztosít, az SZTE Mikrobiológiai Tanszékéről csak jót hallottam. Ezért választottam a Szegedi Tudományegyetem doktori képzését.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *