Hero2

Az EÉTK Megújult Honlapja: Naprakész Információk a Hallgatóknak!

Az EÉTK Megújult Honlapja: Naprakész Információk a Hallgatóknak!

2024. május 24.
2 perc

Örömmel jelentjük be, hogy az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ (EÉTK) honlapja teljesen megújult, hogy még átláthatóbb és felhasználóbarátabb felületet biztosítson hallgatóink és látogatóink számára. Az új dizájn és struktúra célja, hogy könnyebben hozzáférhetővé tegyük a központtal kapcsolatos legfrissebb információkat és szolgáltatásokat.

Miért érdemes ellátogatni az új honlapunkra?

  1. Frissített tartalom: Minden információ naprakész és könnyen megtalálható. Legyen szó tanácsadásról, eseményekről vagy programokról, minden szükséges adatot gyorsan és egyszerűen elérhettek.

  2. Felhasználóbarát navigáció: Az átlátható menürendszer és a modern dizájn biztosítja, hogy bárki könnyedén eligazodjon a honlapon. Az intuitív elrendezésnek köszönhetően gyorsan megtalálhatók a keresett információk.

  3. Mobilbarát felület: Az új honlap teljes mértékben reszponzív, így bármilyen eszközön, legyen az számítógép, tablet vagy okostelefon, zökkenőmentesen használható.

  4. Közösségi média integráció: Az oldal szorosabb kapcsolatot biztosít közösségi média platformjainkkal, így minden újdonságról azonnal értesülhettek Facebookon, Instagramon és Twitteren is.

  5. Hallgatói szolgáltatások: Az új felület könnyed hozzáférést biztosít az EÉTK szolgáltatásaihoz, beleértve a személyes és csoportos tanácsadást, tréningeket és workshopokat.

Néhány új funkció:

  • Akadálymentesítés: A honlap fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettünk az akadálymentesítésre, hogy mindenki számára elérhetővé és használhatóvá váljon.
  • Eseménynaptár: Részletes eseménynaptár, amely folyamatosan frissül a legújabb rendezvényekkel, előadásokkal és workshopokkal.

Látogassatok el megújult honlapunkra, és fedezzétek fel az új funkciókat és tartalmakat! Bízunk benne, hogy az új felület mindenki számára könnyebbé és élvezetesebbé teszi az információk elérését.

Az új honlap itt érhető el:EÉTK megújult honlap

Maradjatok velünk, hogy mindig naprakész információkkal rendelkezzetek az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ életével kapcsolatban!