koszonto

Köszöntő


Szeretettel köszöntünk minden kedves érdeklődőt a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ (SZTE TIK) holnapján!


Az „egyetem szíveként” is egyre többször említett Központ több mint 10 éve képes szinergiát teremteni a konferenciák világa és az egyetemi szolgáltatások között, hiszen megalakulása óta öt funkciót testesít meg, úgy mint konferencia tér, tanulási tér, oktatási tér, szolgáltatási tér és találkozási tér.


Az SZTE TIK létrehozásakor a tervezők nem csupán egy építészetileg kiemelkedő művet álmodtak meg – melyet az elmúlt években több elnyert építészeti díj is igazol -, hanem ezzel együtt egy kiemelkedő egyetemi szolgáltató központot is.


A Központ 2004-es megnyitása óta egy olyan karizmatikus hellyé, igazi „Szegedikummá” vált, amelyet minden egyetemi és városi polgár jól ismer. Ezt a kijelentést az elmúlt több mint 10 év napi átlag 3.500 - 4.000 fős forgalma, az évi 800.000 látogató, és az eddigi több mint 2.000 rendezvény méltán igazolja.


Az elmúlt évek alatt az SZTE TIK a kijelölt funkcióinak ellátása mellett az egyetemi zöld törekvések zászlóshajója lett; a környezeti terhelést csökkentő, élenjáró beruházások mellett több ezer egyetemi polgár, és rendezvényre érkező ismerhette már meg a Központ társadalmi szerepvállalását, akár évközi rendezvényeink, akár a látogatók környezeti terhelésének csökkentésére ösztönző kommunikációs kampányaink révén.

 

Látogasson el hozzánk, hogy Ön is élvezhesse az SZTE TIK szolgáltatásait!