Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Kongresszusi Központ Szeged  --  Díjaink és elismeréseink
Díjaink és elismeréseink

Építészeti díjaink


 • A Délmagyarország napilap által meghirdetett versenyen 2008-ban Központunk „Az év építészeti közönségdíját” nyerte meg.
 • XI. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázaton 2009-ben a Tanulmányi és Információs Központ színvonalas megvalósításáért harmadik helyezett díjat nyert.
 • A FIABCI nemzetközi ingatlanfejlesztési versenyben 2010-ben Központunk a Speciális projektek kategóriában „Runner up” díjban részesült.
 • Az OECD beválasztotta a Központot napjaink legjelentősebb oktatási beruházásai közé.


Környezetvédelmi díjaink

kovet_logo_1000px2009-ben a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért által kiírt Zöld Iroda pályázaton az SZTE Tanulmányi és Információs Központ Igazgatósága elnyerte a „2009 Legtöbbet Zöldült Irodája” díjat.


  www.zoldiroda.hu

  A díjátadón készült fotókat itt nézheti meg

  A sajtóközleményt itt olvashatja el

  FNAPJA_2009_kerekp

   

  2010-ben szintén a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért által kiírt Zöld Iroda pályázaton a Központ karöltve további három egyetemi egységgel „Kreatív Különdíjban” részesült.


   A 2010-es Zöld Iroda Program fontosabb mérföldkövei itt olvashatók

    

   Az SZTE TIK mind 2010-ben és 2011-ben elnyerte és viselheti a „Kerékpárosbarát munkahely” címet.


     


    Az SZTE TIK a CRS Piac kiállításon
    Az SZTE TIK a CSR Piac kiállításon - Galéria
    A Tanulmányi és Információs Központ munkatársai az „Önkéntesség évében” és szellemében 2011-ben útjára indították a „Zöld Kommandó”-t, melynek célja az Egyetem más egységeinek a Zöld Iroda irányelvei, környezetbarát szempontok figyelembevételével való megreformálása. A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért által kiírt CSR Piac Kiállításon fenti intézkedéssel Közönségdíjat nyert az SZTE TIK.     A pályázati felhívást itt olvashatja

     A Zöld Kommandó pályamunkát itt olvashatja

     A sajtóközleményt itt olvashatja el