«||»

Friss hírek

Friss hírek RSS

Honlap_12

Recruitment for paid EIT Food RIS Fellowships is underway! Take part in this international project and gain experience in top companies in the agri-food industry.

Honlap_5

Utazz. Fejlődj. Szerezz barátokat a világ minden tájáról. Gyakorold a nyelvet. Szerezz külföldi tapasztalatot. Találd meg önmagad.

honlapra_3._31

Voltál már igazán stresszes? Igen?

Akkor a mi applikációnk neked is szól!

Életünk során számos olyan stresszhelyzetbe kerülünk, amelyek hatással vannak a mindennapi életünkre és a mentális egészségünkre. A sok ZH, a vizsgaidőszak, az iskola-munka-magánélet közötti egyensúlyozás okozta stressz kezelése nem könnyű feladat.

Gyakornoki helyek

Honlap_9

Csatlakozz Te is a megújult gyakornoki programunkhoz!

legrand_fejlec

A Legrand az épületek villamos és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. Az elektromos szerelvények, erős- és gyengeáramú termékek és rendszerek felhasználóinak megbízható, hosszú távú értékes partnere.

legrand_fejlec

A Legrand az épületek villamos és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. Az elektromos szerelvények, erős- és gyengeáramú termékek és rendszerek felhasználóinak megbízható, hosszú távú értékes partnere.

Állásajánlatok

Honlap_13

Villeroy & Boch Hungary Ltd. is a member of one of the largest ceramics manufacturing groups in Europe is looking for a Customer Service Agent with French language skills for back office tasks.

Honlap_7

In response to our growth in EU market, we are establishing our 2nd European manufacturing site at MAKO. This plant will be part of our strategical location for EU Business and will benefit from its state-of-the-art manufacturing technologies to sustain high-speed and highly automated aluminum beverage can making.

honlapra_3._30

bp is a global energy business involved in every aspect of the energy system. We are working towards delivering light, heat and mobility to millions of people, every day. We are one of the very few companies equipped to solve some of the big complex challenges that matter for the future.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3

Fedezd fel!

Honlap_10

A pályaválasztás és a karrierünk irányba állítása komplex, többtényezős folyamat. A kutatók már rengeteg oldalról megvizsgálták a kérdést: vajon mi befolyásolja leginkább karrierdöntéseinket? Ennek ellenére még mindig van új a nap alatt. Mi szükséges ahhoz, hogy választásaink sikerre válthatóak legyenek a jövőben? Hogyan kaphat helyet az érzelmek világa a karrier témájában? Cikkünkből kiderül.

Honlap_3

A folyamatos munka közben érdemes szüneteket tartani. Viszont nem mindegy, hogy mikor és hogyan. Lawrence Rossi amerikai terapeuta vizsgálatából kiderül, hogy mik azok, amikre oda kell figyelni ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk pihenni.

Honlap_1

A pályakezdők számára az álláskeresés talán legnagyobb kihívása, hogy munkatapasztalat hiányában úgy érzik, kevés dolgot tudnak írni az önéletrajzukba. Ez azonban koránt sincs így, ha tudatosan felkészülsz! Itt van pár tipp, hogy mivel tudod színesíteni a bemutatkozásodat, hogy érdekesebbé válj a munkaadók számára!