2024. március 29., péntek

Jogosultságigénylés a Neptun és a CooSpace használatához

  1. Kar munkavállalója számára

 

Új, kari munkavállaló belépésekor a személyügyi referens rögzíti az alkalmazotti adatokat a Neptunban. Ezt követően a Neptun kliens program, illetve CooSpace használatához a szervezeti egység kitölti az Alkalmazotti jogosultságigénylő űrlapot és aláírást követően megküldi az üzemeltetés számára. (Oktatási Igazgatóság, Oktatásigazgatási Iroda, SZTE központi épület, Dugonics tér 13.)


A munkavállaló távozásakor szintén ennek az űrlapnak a kitöltése szükséges a jogosultságok megszüntetéséhez.

 

Oktatói webes felület használatához az igénylő lap kitöltése nem szükséges, a jelszó igénylés a www.neptun.u-szeged.hu/jelszo internetcímen található eljárásrend szerint lehetséges.

 

  1. Központi egység munkavállalója számára

Központi egység munkavállalójának jogosultság igénylése esetén a személyes adatokat a Neptun üzemeltetés rögzíti a Neptun dolgozói adatbekérés táblázat megküldését követően a neptun@cc.u-szeged.hu e-mail címre.


A Neptun kliens program, illetve CooSpace használatához a szervezeti egység kitölti az Alkalmazotti jogosultságigénylő űrlapot és aláírást követően megküldi az üzemeltetés számára. (Oktatási Igazgatóság, Oktatásigazgatási Iroda, SZTE központi épület, Dugonics tér 13.)


A munkavállaló távozásakor szintén ennek az űrlapnak a kitöltése szükséges a jogosultságok megszüntetéséhez.