Partnereink a standcsomagban foglalt, illetve az azon felül megrendelt mennyiségben az alábbi menükből választhatnak.
A menü: Sárga curry-vel illatosított, lassan készült jércemell filé és Kijevi töltött csirkemell sültzöldséges rizzsel. Desszert: Somlói galuska.
B menü: Vadász karaj (erdei gomával és csirkemájjal töltött karaj barnamártással) és Szögedi töltött szelet (szalámival és sajttal töltve) sültzöldséges rizzsel. Desszert: Somlói galuska.
C menü (vegetáriánus): Rántott camembert sajt áfonya lekvárral, jázmin rizzsel. Desszert: Somlói galuska.
D menü (glutén- és laktózmentes): Sárga curry-vel illatosított, lassan készült jércemell filé és Kijevi töltött csirkemell sültzöldséges rizzsel. Desszert: erdei gyümölcsös chiamag puding.
A meleg étkezést a rendezvény helyszínén, a II. emeleti Közösségi térben, 11:30-14:30 óra között szolgáljuk fel.