SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


Az SZTE Állásbörze kiadványa

karriernapok_kiadvany

A kiadványt a rendezvény helyszínén minden belépő látogató a kezébe kapja a bejáratnál. Az ingyenesen terjesztett kisfüzet a helyszíni tájékozódást segíti elő. Megtalálható benne a rendezvény kiállítóinak bemutatkozója, illetve a standtérkép.


Kiadványunkban minden kiállító partnerünknek megjelenést biztosítunk. A standard megjelenés keretében a kiállító cég neve, logója, rövid bemutatkozója és standszáma jelenik meg.

A standard megjelenés paraméterei: maximum 315 karakter (szóközzel) hosszú szöveg + színes céglogó (méret maximum szélesség 20 mm, maximum magasság 12mm, elfogadott fájl formátumok: jpeg, png, pdf, felbontás: min 150 dpi)


A 2021. őszi rendezvény kiadványa:
Extra megjelenések:

Ezen felül a megrendelő igénye szerint extra megjelenések is igényelhetőek, melyek exkluzív módon, korlátozott számban elérhetőek.


QR kód: a standard megjelenésnél elhelyezett QR kód, mely a szervező honlapján, a megrendelő részletes cégbemutatkozó adatlapjára mutat.


Hirdetés elhelyezése:

• A kiadvány belső oldalán: a megrendelő által készített 1/3 oldal, 2/3 oldal vagy 1/1 (teljes) oldal méretű kreatív hirdetés megjelenítése a cégismertetők között.

• Első belső borító: a megrendelő által készített teljes oldalas kreatív hirdetés megjelenítése a kiadvány első belső borítóján.

• Hátsó belső borító: a megrendelő által készített teljes oldalas kreatív hirdetés megjelenítése a kiadvány hátsó belső borítóján.


Hirdetések anyagleadási paraméterei:


Méret:

1/3 oldalas: 100x70 mm + 5-5 mm kifutó

2/3 oldalas: 100x140 mm + 5-5 mm kifutó

Teljes oldalas (beloldalon vagy borítókon) hirdetés: 100x210 mm + 5-5 mm kifutó


Belső margó (minden méret esetén) minimum 3 mm.


Elfogadott állományok: nyomdakész pdf (X-1a), jpeg (kifutóval mentve, 300 dpi)


Szín: CMYK FOGRA39