SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


Jelentkezés a rendezvényre

Az SZTE Karriernapokra való jelentkezés online, az egyetemi Modulo rendszerben történik.


A kitöltött jelentkezési űrlap Szervezők általi elfogadásával egyidejűleg online megállapodás jön létre, (a korábbi rendezvényekkel ellentéteben nem szükséges tehát a megállapodás nyomtatása, aláírása és postázása) megkönnyítve és meggyorsítva ezzel a jelentkezés folyamatát.


A jelentkezési határidő: 2022. március 16. (szerda)


A jelentkezésre szolgáló Modulo felület az alábbi linken érhető el: https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/uniserv/login

Korábbi kiállító partnereink számára fontos, hogy mindenképp A FENT MEGADOTT LINKEN REGISZTRÁLJANAK (azaz az URL-nek /uniservszte/login végződéssel kell rendelkeznie, a korábbi években használt /sztekarrier/login nem az aktuális jelentkezési felületre visz)!

Emellett fontos, hogy mindenképp ÚJ REGSZITRÁCIÓ SZÜKSÉGES: A jelentkezési felület az idei évben fejlesztésen esett át, átláthatóbbá és egyszerűbbé téve a jelentkezés folyamatát. A fejlesztés miatt azonban a korábbi regisztrációk ezen a felületen nem használhatóak.

A felület használatához az alábbi linken elérhető, egy részletes, képernyőképekkel ellátott útmutató: Használati útmutató a Modulo felülethez


A választható csomagokról bővebb tájékoztatást a Megjelenési lehetőségek menüpontban olvashatnak.


A sikeres jelentkezést követően, a jelentkezés szervezők általi elfogadásával a megállapodás létrejön.


A jelentkezés elfogadásával egyidejűleg kitölthetővé válnak a részvételhez szükséges egyéb információk bekérésére szolgáló űrlapok. Kérjük, ügyeljenek az űrlapok kitöltési határidejére, melyek az alábbiak:

  • Céginformációs adatlap (Kitöltési határidő: 2022.03.16.)
  • Kiadvány (Kitöltési határidő: 2022.03.16.)
  • Menü, névsor, rendszám (Kitöltési határidő: 2022.03.22.)