SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-11.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


Jelentkezés a rendezvényre

Az SZTE Karriernapokra való jelentkezés online, az egyetemi Modulo rendszerben történik.


A kitöltött jelentkezési űrlap Szervezők általi elfogadásával egyidejűleg online megállapodás jön létre, (a korábbi rendezvényekkel ellentéteben nem szükséges tehát a megállapodás nyomtatása, aláírása és postázása) megkönnyítve és meggyorsítva ezzel a jelentkezés folyamatát.


A jelentkezési határidő: 2022. március 16. (szerda)


A jelentkezésre szolgáló Modulo felület az alábbi linken érhető el: https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/sztekarrier/login


A felület használatához az alábbi linken elérhető, egy részletes, képernyőképekkel ellátott útmutató: Használati útmutató a Modulo felülethez


Amennyiben még nem rendelkeznek felhasználóval, regisztráció szükséges, melyet a későbbi rendezvényekre való jelentkezéskor is használhatnak. Amennyiben részt vettek a korábbi rendezvényeink valamelyikén, úgy a korábban regisztrált felhasználóval továbbra is be tudnak lépni.


A választható csomagokról bővebb tájékoztatást a Megjelenési lehetőségek menüpontban olvashatnak.


A sikeres jelentkezést követően, a jelentkezés szervezők általi elfogadásával a megállapodás létrejön.


A jelentkezés elfogadásával egyidejűleg kitölthetővé válnak a részvételhez szükséges egyéb információk bekérésére szolgáló űrlapok. Kérjük, ügyeljenek az űrlapok kitöltési határidejére, melyek az alábbiak:

  • Céginformációs adatlap (Kitöltési határidő: 2022.03.16.)
  • Kiadvány (Kitöltési határidő: 2022.03.16.)
  • Menü, névsor, rendszám (Kitöltési határidő: 2022.03.22.)