2022. augusztus 17., szerda

Kollégiumi előjelentkezés


A Szegedi Tudományegyetem az első helyes jelentkezők számára biztosítja az előzetes kollégiumi jelentkezés lehetőségét. Az előzetes kollégiumi jelentkezést kitöltők 2 szubjektív pontot kapnak az első helyes jelentkezők, amennyiben felvételt nyernek a Szegedi Tudományegyetemre, és kollégiumi jelentkezést adnak be.


Az előzetes jelentkezés folyamata:


  1. Regisztráció és belépés:

https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/szte-ja

  1. Előzetes kollégiumi űrlap kitöltése:

https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/szte-ja/forms/details/2254500

Az űrlapon a kitöltő első helyes jelentkezését igazoló – a felvi.hu-ról készült – képernyőkép feltöltését kérjük.

 

Beadási határidő: 2022.07.07. 23:59:59


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Tolnai_SaraTolnai Sára - JGYPK, gyógypedagógia

A gyerekek mindig is meghatározták az életem. Édesanyám óvónő, mindig csodálattal figyeltem az ő munkáját, viszont nem akartam ugyanazt az utat bejárni. Úgy gondoltam, hogy olyan pályát szeretnék választani, amiben több kihívás van, ezért választottam a gyógypedagógiát. Tanultam Budapesten is, de nem lehet összehasonlítani a kettőt. Szerintem Szeged jóval diákközpontúbb. Véleményem szerint a Szegedi Tudományegyetem megkönnyíti diákjai életét a sokféle ösztöndíj-lehetőséggel, az ingyenes tömegközlekedéssel, és ráadásul a sikeres nyelvvizsgának az árát visszatéríti. Azt hiszem, az egyetemen eltöltött esztendők lesznek életem legszebb évei.
Erdész ÁdámErdész Ádám – ÁOK – orvos

Szeged egy igazán kellemes és szép város, nagyon jó a társaság. A belvárosban szinte mindenhol ismerősbe botlok. A képzés is nagyon jó, magas színvonalú, szerintem a tanárok is nagyon korrektek. Nagyon sok kulturális lehetőség van a városban és az egyetemen is. Szerintem nem elhanyagolható megemlíteni azt sem, hogy nagyon szépek a lányok is.
További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *