2024. április 26., péntek

Kollégiumi férőhelyek az SZTE-n




Férőhelyek száma

Központi Beiskolázású Kollégiumok

 

Eötvös Loránd Szakkollégium

78

Hermann Ottó Kollégium

322

Károlyi Mihály Kollégium

879

Móra Ferenc Szakkollégium

284

Öthalmi Diáklakások

540



Kari Beiskolázású Kollégiumok

 

ETSZK Madzsar József Kollégium

137

ETSZK Béke Utcai Kollégium

136

GYTK Semmelweis Ignác Kollégium

222

ÁOK id. Jancsó Miklós Kollégium

179

ÁOK Apáthy István Kollégium

243

MK Kollégium

322

MGK Kollégium

132

JGYPK Teleki Blanka Kollégium

412

Összesen:
3886

esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Marx_Eva_felveteliMarx Éva - BTK, magyar

Elsőéves hallgatóként nincs még sok tapasztalatom, de azt már ennyi idő után is elmondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok az egyetemmel. A közvetlen tanárok, szakmai felkészültségük, a gazdag könyvtári állomány, a színes kulturális programok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a végzéskor ne csak elismert diplomát kapjak, hanem az egyetemi éveket hasznosan is töltsem.



Juhasz_AnnaJuhász Anna - MGK, mezőgazdasági mérnök

Számomra egyértelmű volt már a középiskolában, hogy az MGK-n biztosan szép jövő vár rám. Sok jót hallottam ismerősöktől, de most, hogy a hallgatója lehetek ennek a karnak, én is sok maradandó élményt továbbíthatok érettségizős barátaimnak. Az órákon tanultakat az otthoni családi gazdaságban bátran kamatoztathatom. Szuper külföldi lehetőségek, gyakorlatias oktatás, és nem utolsósorban a családias légkör, amit nagyon szeretek. Ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy kiváló a tanár-diák kapcsolat.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.