fejlec_gtkkarrier

Szakmai gyakorlati helyek hirdetésével kapcsolatos főbb tudnivalók

Tisztelt Partnerünk!

 

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Karrier Iroda egyik célkitűzése a hallgatók és a munkaerő-piaci szereplők közötti kapcsolatok építése, a két fél közötti kiterjedt kommunikációs lehetőségek biztosítása, illetve a munkaerő-piaci kereslet és kínálat közelítése. Ennek érdekében igyekszünk minél több olyan csatornát biztosítani, ahol a munkaadók és jövőbeli munkavállalók kölcsönösen informálódhatnak a legfontosabb aktualitásokról.

 

A kötelező szakmai gyakorlat teljesítése céljából gyakornoki pozíciókat folyamatosan várunk partnereinktől, melyekkel szeretnénk a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar hallgatóit támogatni. A hallgatóknak szaktól függően 12 vagy 14 hetes összefüggő gyakorlatot kell teljesíteniük.

A világjárvány okozta veszélyhelyzet miatt nyitottak vagyunk partnereinkkel közös megoldást találni arra, hogy a hallgatóink teljesíteni tudják a szakmai gyakorlatukat és ezzel együtt záróvizsgát tehessenek. Karunkra számos külföldi hallgató is jár, ezért rájuk is gondolva, kérem jelezzék, hogy tudják-e őket fogadni, hiszen a jelen helyzetben sokuknak nincs lehetőségük hazautazni és hazájukban elvégezni a gyakorlatot.


A gyakornokok fogadásának feltételeiről itt tájékozódhat.


A szakmai gyakorlati helyek közzétételének részleteivel forduljon hozzám bizalommal 8:00 és 16:00 között, pénteken 14 óráig a + 36 (30) 121 13 53-as telefonszámon vagy e-mailes elérhetőségemen.


Az ajánlatokat alábbi kommunikációs felületeken tudjuk hallgatóink számára közzé tenni:

§ az Egyetem közösségi színterén, a CooSpace-n való megjelenéssel,
§ az SZTE GTK Karrier Iroda havi hírlevelében,
§ az SZTE Karrier Iroda honlapján.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Állásajánlatok közzétételének részletei


Ha GTK-n végzett frissdiplomások számára van állásajánlata, a részletekért keresse az SZTE Karrier Iroda munkatársát, Varga Editet, 8:00 és 16:00 között, pénteken 14 óráig a +36 (62) 546-680-as telefonszámon vagy e-mailes elérhetőségén.


Bízva a további sikeres együttműködésben, üdvözlettel,

alairasok

Friss hírek

Friss hírek RSS

Marcius

Középpontban az SZTE Felkészítő Programok! Már javában zajlanak a jelentkezések, Te se maradj le, érkezz felkészülten az tavaszi Karriernapokra!

Honlapra_35

Ezúton meghívunk Titeket 2023. április 26-án egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Érdeklődsz az aktuális gyakornoki lehetőségek, állásajánlatok, versenyek, játékok iránt? Akkor a februári hírlevél Neked szól, kattints a részletekért!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3