Online előadások


Bizonyára sokan futottatok már bele abba a helyzetbe, hogy nem is olyan egyszerű a keresés stratégiáját meghatározni, a lépések sorrendjét átlátni, azokhoz időket rendelni. A keresés folyamatát ráadásul jól kell menedzselni – fel kell ismerni a buktatókat, s ha szükséges – újratervezni. Olyan előadást hozunk Nektek, ami bemutatja a hatékony, célravezető forgatókönyvet és segít kiigazodni a teendők labirintusában!


Előadó: Tóth Nikoletta, HR Business Partner, Contitech Rubber Industrial Kft.


Eddig sem volt egyszerű a gyakornoki- vagy álláskeresés, de az évek során bizonyságot adtunk arra, hogy mindenben tudunk segíteni! A jelenlegi járványhelyzet hatása a munkaerőpiacra megkérdőjelezhetetlen… Előadónktól megtudhatod, hogyan érinti ez a munkáltatókat, potenciális jelöltként mire számíthatsz a közeljövőben.


Előadó: Bessenyei Zsolt, Pick Szeged Zrt., HR vezető

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_1

Szemezgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok és állásajánlatok közül!

1170_430_honlap_3

Negyedik alkalommal rendezik meg a legszemélyesebb pályaorientációs fesztivált!

Ez alkalommal országosan, online! Tarts velünk!

rektori_zaszlokkal

Magyarország Miniszterelnökének bejelentésével összhangban az SZTE az új típusú koronavírus okozta járvány megfékezése céljából az összes egyetemi polgárra kiterjedő intézkedéseket vezetett be 2020. november 09. napjával.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3