2021. augusztus 5., csütörtök

Online előadások


Bizonyára sokan futottatok már bele abba a helyzetbe, hogy nem is olyan egyszerű a keresés stratégiáját meghatározni, a lépések sorrendjét átlátni, azokhoz időket rendelni. A keresés folyamatát ráadásul jól kell menedzselni – fel kell ismerni a buktatókat, s ha szükséges – újratervezni. Olyan előadást hozunk Nektek, ami bemutatja a hatékony, célravezető forgatókönyvet és segít kiigazodni a teendők labirintusában!


Előadó: Tóth Nikoletta, HR Business Partner, Contitech Rubber Industrial Kft.


Eddig sem volt egyszerű a gyakornoki- vagy álláskeresés, de az évek során bizonyságot adtunk arra, hogy mindenben tudunk segíteni! A jelenlegi járványhelyzet hatása a munkaerőpiacra megkérdőjelezhetetlen… Előadónktól megtudhatod, hogyan érinti ez a munkáltatókat, potenciális jelöltként mire számíthatsz a közeljövőben.


Előadó: Bessenyei Zsolt, Pick Szeged Zrt., HR vezető

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Gyakorlati helyet vagy fizetett gyakornoki állást keresel? Akkor kattints a részletekért!

hip_fejlec

Would you like to make your healthcare solution available to world but unsure how? The Health Innovator Programme aims to discover top healthcare companies in the areas of digital healthcare, patient centred and management solutions for public health and hospitals.

pannoni_nyp_fejlec

A Pannónia Nyugdíjpénztár főiskolások, egyetemisták számára írt ki pályázatot, amelynek célja, hogy egy tudományos igényességgel készült, önálló kutatásra épülő elemzést készítsenek a hallgatók.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3