Honlapra_22

Digitalizációs témák a Szabadegyetemen


Az SZTE nívós közéleti-tudományos eseményét, a Szabadegyetemet minden egyetemi polgár jól ismeri, hiszen idén immár 31. szemeszterét jegyzi a előadássorozat. Ebben az évben különlegesség, hogy az SZTE - Digitális Modellváltás - intelligens fokozatváltás című projektje két előadás keretében is összefonódott az egyetem hallgatói által felvehető általános művelő kurzussal.

A 2022/2023-as tanév tavaszi szemeszterében két alkalommal is lehetőség volt az RRF-2.1.2-21-2022-00012 azonosítószámú, Komplex Digitális Modellváltás – intelligens fokozatváltás projekt keretében részt venni a digitális transzformáció kérdéseit, kihívásait tematizáló előadáson.


Elsőként Prof. Dr. Racsmány Mihály - Tanító kvízek, amelyek örökre megváltoztatják az oktatást, majd pedig Dr. Geretovszky Zsolt - Additív forradalom: 3D nyomtatás a tudomány és a gyógyítás szolgálatában című előadásán mélyíthette el ismeretét a témában a hallgatóság.


Az esemény érdekessége volt továbbá, hogy az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság munkatársai a Szabadegyetemen egyedülálló módon saját fejlesztésű QR-kódos alkalmazás segítségével léptették be a résztvevőket, digitális jelenléti ívezést is biztosítva, valamint ezúton is támogatva a digitális változásokat az SZTE-n.


Aki nem tudott részt venni a programon, meghallgathatja az előadásokat az alábbi linkekre kattintva:


Prof. Dr. Racsmány Mihály - Tanító kvízek, amelyek örökre megváltoztatják az oktatást


Dr. Geretovszky Zsolt - Additív forradalom: 3D nyomtatás a tudomány és a gyógyítás szolgálatában

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

Középpontban a tavaszi Felkészítő Programok! Ne feledd, a jelentkezési határidő április 11.! Ne maradj le, kattints a részletekért és jelentkezz!

honlapra_3.

Ezúton meghívunk Titeket 2024. április 25-én egy irodalátogatásra a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalatának budapesti irodájába az ExxonMobil Hungary Kft-hez. Megismerhetitek, hogyan zajlik egy átlagos irodai munkanap egy közel sem átlagos munkakörnyezetben és egy ebédre is a vendégeink vagytok!

Februari_hirlevel

Gyakornoki pozíciók, álláslehetőségek, versenylehetőségek, mentorprogram. Mindez csak ízelőítő a februári hírlevélből. Kattints a részletekért!