2024. április 26., péntek

ugorjbehozzank_TTIK

"Ugorj be hozzánk egy órára!"- program középiskolásoknak

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara (TTIK) szeretné közelebb hozni, még érdekesebbé tenni a természettudományokat a középiskolás diákok számára, ezért 2019. május 6-20. között meghirdeti az „Ugorj be hozzánk egy órára!” című rendezvényét, az SZTE Oktatási Igazgatóságának és az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóságának támogatásával.

Érdekes kísérletekkel, kiállításokkal, laborbemutatókkal készül a TTIK minden intézete a természettudományok iránt érdeklődő diákok fogadására.


Olyan középiskolai csoportok, osztályok jelentkezését várják, akik szívesen töltenének el egy órát az egyetemen; akik örömmel merülnek el egy-egy tudományterület szépségeiben. A rövid, élvezetes és élményszerű programok időpontjait kifejezetten az írásbeli érettségi vizsgák idejére, azaz 2019. május 6-20. közötti időszakra szervezték, gondolván azokra, akik az osztálykirándulásukat erre az időszakra tervezték; illetve az alsóbb évfolyamos diákokra, akiket az érettségi vizsgák idején így egy kellemes és hasznos programmal várnak.


Hozza el iskolájának diákjait, segítve őket ezzel is a későbbi pályaválasztásban!

 

Minden program ingyenes, de tekintve, hogy a laborok befogadóképessége korlátozott, ezért kérjük, hogy előzetesen mindenképp egyeztessenek az intézetek kapcsolattartóival az időpontot és a létszámot illetően!


További információ itt. A részletes program letölthető PDF formátumban is.