SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-11.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


«||»

Nyereményjáték

Játssz velünk és nyerj!

 

Gyűjts össze minél több nyereménykártyát SZTE Karriernapok és Felkészítő Programok során! Dobd be a Karrier Iroda standjánál elhelyezett gyűjtődobozba a kitöltött kártyákat az SZTE Karriernapon és indulj az értékes nyereményekért!


A játékban való részvétellel értékes nyereményeket nyerhetsz többek között a 4iG, Becton Dickinson Hungary Kft., Bonafarm csoport, CE Glass Industries, Continental Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központ, ContiTech Szeged, ExxonMobil Üzletsegítő Központ Magyarország Kft., Givaudan Hungary Kft., Legrand Zrt., Lufthansa Systems Hungária, Magyar Honvédség, MediPower Oy, Morgan Stanley, SZTE Alma Mater, SZTE Karrier Iroda és a Zyntern.com Gyakornoki és Pályakezdő Állásportál felajánlásával.

 

Az alábbiak valamelyikének teljesítésével szerezhetsz nyereménykártyát:

• Vegyél részt a Felkészítő Programokon

• Látogass meg egy előadást a Felkészítő Programok keretein belül

• Töltsd ki a hallgatói kérdőívet a Karrier Iroda standjánál

 

Minél több programon veszel részt, annál nagyobb az esélye, hogy nyersz!


Ajándék


Készülj az álláskeresésre, bővítsd tudásod és szerezd meg az értékes nyereményeket!

Florin Zrt.


A dinamikusan fejlődő szegedi Florin Zrt. élen jár a fertőtlenítő- és tisztítószerek, valamint a kozmetikai termékek fejlesztésében és gyártásában. Az elmúlt másfél évben kívül-belül teljesen megújult a vállalat szegedi központja, így aki ide jön dolgozni, a legkorszerűbb technológiával és modern gyártási és irodai környezettel találkozhat.

Continental


Életeket mentünk a mesterséges intelligencia felhasználásával a Continental budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központjának csapatával - interjú Dr. Lóránd Balázzsal, a fejlesztési központ vezetőjével

HTEC


The company will commit to job creation, talent development and investment in the local market.

Semilab


A mikroelektronika és a hálózati technológiák legújabb eredményei a modern termelés robbanásszerű átalakulását, az ipar 4.0 kialakulását eredményezték. Az „okos” eszközök egymással hálózati összeköttetéseken keresztül hatékonyan kooperálnak, így termelékenyebb autonóm ipari folyamatok jönnek létre.