Nyereményjáték a Szegedi Fizika Napján

Szegedi Fizika Napja, január 28-án az ELI ALPS Lézeres Kutatóintézetben!

Üdvözlünk a Szegedi Fizika Napján! Játssz velünk és nyerj!

Mit kell tennem ahhoz, hogy nyerhessek?

Kövesd be az SZTE Fizikai Intézet Instagram oldalát, és válaszolj a sztoriban feltett kérdések valamelyikére! Tehát:

I. Kövesd be az SZTE Fizikai Intézet Instagram oldalát!

A profilt a következő linken éred el: https://www.instagram.com/fizika.szte/

 

II. Válaszolj helyesen a sztoriban feltett kérdések közül legalább egyre!

A kérdéseket Instagram sztoriban találod, mind a négy kérdéshez külön-külön sztori készült! Nem szükséges az összes kérdést megválaszolnod, de ha több kérdésre is válaszolsz, nagyobb eséllyel indulsz a nyereményekért!

 

+ Tovább növelheted a nyerési esélyeid, ha az Instagram oldalunk mellett a Facebook oldalunkat is beköveted (de ez nem feltétele a játékban való részvételnek)!

Facebook profilunkat itt találod: https://www.facebook.com/fizika.szte



Hogyan tudom meg, hogy nyertem?

Figyeld az Instagram üzeneteid 13:10 után, ugyanis, ha kisorsoltunk, Instagram üzenetben értesítünk az SZTE Fizikai Intézet profiljáról! Emellett Instagram sztoriban is megjelöljük a nyerteseket!

 

Hogyan vehetem át a nyereményem?

Nyereményedért 13:20 és 14:00 között jelentkezhetsz az Információs pultnál! Keresd Tóth Bettinát!

Fontos! A nyereményt csakis a helyszínen veheted át a megjelölt időpontban, sajnos utólagos postázásra nincs lehetőség!



Miket nyerhetek?

SZTE Fizikai Intézet logójával ellátott ajándéktárgyakat (pl. füzet, vászontáska) vagy csillagászati magazinokat nyerhetsz.







Tanulmányi hírek

Fizikus_mernoki

Új szakkal bővítjük képzési kínálatunkat: 2024. szeptemberétől fizikus-mérnöki alapszakon is tanulhatnak az SZTE Fizikai Intézethez jelentkező hallgatók.

honlap_kep_1

Érdekel a körülötted lévő világ, és megismernéd pontosabban hogyan is működik? Szeretnél az ország egyik legjobb egyetemén egy gyönyörű városban tanulni? Ha a válaszod igen, legyél Te is fizikus- vagy fizikus-mérnök hallgató az SZTE-n!

Friss hírek

Dr. Földi Péter egyetemi docens az SZTE Fizikai Intézet Elméleti Fizikai Tanszékének vezetője

Középiskolásoknak szóló számítógépes modellezési videósorozatot készít Dr. Földi Péter egyetemi docens az SZTE Fizikai Intézet Elméleti Fizikai Tanszékének vezetője. A 6. részénél tartó sorozat Fizika és Python - játék és modellezés címmel érhető el, és célja, hogy szórakoztató metodikával vezesse el a fiatalokat a numerikus számítások heuréka élményéhez.

aeroszol2

Az SZTE Fizikai Intézet kutatói is részt vettek az SZTE és a Magyar Aeroszol Társaság által szervezett Magyar Aeroszol Konferencián. A nagy hagyományú és széles érdeklődésre számot tartó, 16. alkalommal megrendezett konferenciának a Szarvas Liget Wellness és Konferencia Hotel adott otthont április 25. és 27. között.

Kövess minket



instagramYouTube