Bezár

Hírek

kurzusok

Pillants be kurzusainkba!

Pillants be kurzusainkba!

2022. január 13.
1 perc

Három oktatónk és két hallgatónk 5-10 perces előadásokkal készült Nektek, amelyekben megtekinthetitek milyen egy óra az SZTE ETSZK-n, miről fogtok tanulni az adott képzés keretében.

Az anatómia - élettan kurzus ápoló, gyógytornász, dentálhigiénikus és védőnő hallgatók számára kötelező az első évben. A tantárgy keretében a hallgatók megismerhetik testünk felépítését, a sejtek, a szövetek és a szervrendszerek működését. Oktatónk, Dr. Körtési Tamás az idegrendszer felépítésébe nyújt bepillantást a fenti videóban.


 

A Karunkon zajló szociális munka képzés egyik fontos építőköve az önismeret. Hogy miért fontos ez a kurzus? Erről beszélt mesteroktatónk, Polacsek Lajos.

 

Dr. Tobak Orsolya, Preventív Egészségügyi Gondozás Tanszékünk vezetője egy védőnői tantermi gyakorlat anyagán kalauzol át minket, bemutatja miként kell egy csecsemőt helyesen tartani, öltöztetni és fürdetni.

 

 
Soós Bence gyógytornász hallgatónk egy Prezi bemutatón keresztül a mozgás szervrendszerébe nyújt bepillantást ábrák és videók segítségével.

soos_bence

Fehér Anetta dentálhigiénikus hallgatónk pedig a online eszközök használatának hatását tekinti át a tudatos szájápolási szokásokra.


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek