Bezár

Hírarchívum

oklevelatado_etszk

Oklevélátadó ünnepség - 2021

Oklevélátadó ünnepség - 2021

2021. június 11.
2 perc

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy tekintettel a 351/2021. (VI. 29.) sz. Kormányrendeletre az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2021. július 1. napján tartandó oklevélátadó ünnepségén a 2020/2021. tanév II. félévében sikeresen záróvizsgázó és nyelvvizsgával rendelkező hallgatók vehetnek részt az alábbi feltételekkel.

Időpont: 2021. július 1. (csütörtök) 10.00 óra

Helyszín: SZTE TIK I. em. Kongresszusi terem (Szeged, Ady tér 10 óra)

  • Az épületben tartózkodás teljes ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező.
  • A teremben a védőtávolság megtartásával ülhetnek a hallgatók.
  • Az oklevélátadón kizárólag a Dékáni vezetés és a Rektor vagy képviselője lesz jelen, a Kar oktatói illetve meghívott vendégek nem vehetnek részt a terem befogadóképességére tekintettel.

    Kérjük, hogy a résztvevő hallgatók 9 óra 15-re érkezzenek meg a TIK-be, ahol legkésőbb 9 óra 50 percig foglalják el a teremben névre szóló ülőhelyeiket!

    Az oklevélátadón talár viselése kötelező! Talárt az ünnepség napján nem áll módunkban kiadni!

    Diplomaosztón való részvétel költsége (mely magában foglalja a talár kölcsönzésének díját is) 5.000,-Ft, melyet a Neptunban kell megfizetni legkésőbb 2021. június 30-ig.


    A talárok a kivetett 5.000,-Ft megfizetését követően legkésőbb 2021. június 30. 14.00 óráig vehetők át személyesen, vagy meghatalmazással az ETSZK Szeged, Temesvári krt. 31. szám alatti épület fszt. 23. számú irodájában Zsura Évánál (Neptunban szerepeljen a befizetés teljesítése, melyet bemutat az ügyintézőnek).

    Az oklevélátadó ünnepség adatkezelési tájékoztatója a Kar honlapján elérhető. A talár átvételével egyidejűleg nyilatkozhatnak önkéntes hozzájárulásuk megadásával az oklevélátadó ünnepségen történő egyedi képfelvétel készítéséről és kezeléséről. Az elkészült fotók a https://uniszegedalumni.com oldalon lesznek elérhetők, erről további tájékoztatást fognak kapni.


    A talár átvételekor szíveskedjen a kitöltött Önkéntes hozzájárulás - oklevélátadó c. dokumentumot magával hozni a gördülékeny ügyintézés érdekében!


    Tájékoztatjuk, hogy egyénileg az ünnepség helyszínén kívül fotózásra nem lesz lehetőség, a talárt az épület elhagyása előtt le kell adniuk!


    A talár leadása, illetve az oklevél, oklevélmelléklet átvételéről szóló nyomtatvány aláírása közvetlenül az ünnepség után történik a TIK földszinti ruhatárában. Itt kapják kézhez az oklevélmellékletet is. Kérjük, hogy a talár leadása, a dokumentumok átvétele és aláírása nélkül egy hallgató se hagyja el az épületet!



    Aktuális események

    Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek