2024. április 25., csütörtök

IMG_3451

A kemény munka megtérül – tehetséggondozás az SZTE-n

Komolyan veszed a tanulmányaidat és beleadsz mindent? Akkor az SZTE Tehetségpont pont téged keres! A program célja a jó képességű diákok felkutatása és támogatása. Ne aggódj, a tehetséges nem vész el az SZTE-n! Már a középiskolásokat is támogatjuk!

#azSZTEnatehetségnemvészel


Az Esélyt a Középiskolás Tehetségeknek pályázat és az SZTE Eötvös Loránd Kollégiumának a Szegedi Tehetség-HÍD programja célozza meg a nehéz helyzetben lévő, de kiemelkedő tehetségű középiskolás diákokat.


Kerülj be az SZTE Tehetségpont tagjai közé! Hogyan? A Tehetséggondozó Tanács évente kiírt kiválósági listája külön rangsorban értékeli az alap-, mester-, illetve osztatlan képzések hallgatóit, a sportolókat és művészeket, valamint a doktoranduszokat. A teljesítmények függvényében a hallgatók 30 és 100 ezer forint közötti Talent-ösztöndíjban részesülnek.


A Tehetségponttal összhangban a Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány is kiáll a tehetségekért és évente öt hallgatót részesít fejenként 200 ezer forintos ösztöndíjban, és öt különdíjban.