Látogatói részvétel az eseményen

onlnie_karrier_napok


Hogyan vehetsz részt az eseményen?


Csatlakozás a színtérhez


Az esemény a CooSpace-n az „SZTE Online Karrier Napok” elnevezésű színtérben zajlik, melyhez az egyetem aktív hallgatói automatikusan hozzáférnek, de a korábban végzett álláskeresők számára is biztosítunk hozzáférést a felülethez.


Amennyiben

- aktív hallgató vagy az SZTE-n: számodra egyéb teendő a rendezvény kezdetéig nincs. A rendezvény indulásakor, amikor a színtér aktívvá válik, minden tartalmat látni fogsz.


- végzett hallgató vagy, de korábban már használtad a CooSpace-t: a korábbi felhasználóneveddel (Neptun- vagy EHA kód) és jelszavaddal továbbra is beléphetsz a felületre, és csatlakozhatsz az SZTE Online Karrier Napok színteréhez.

A színtér (bejelentkezés után) közvetlenül elérhető ezen a linken: https://www.coosp.etr.u-szeged.hu/Home/SceneInfo?scene=591937 


- rendelkeztél Neptun-kóddal és jelszóval, de ezek valamelyikére nem emlékszel, az alábbi linken a személyes adataid megadásával megnézheted a kódodat, illetve megadhatsz új jelszót:

https://oktweb.neptun.u-szeged.hu/neptun/SZTE_Reg.aspx 


- korábban nem rendelkeztél hozzáféréssel a CooSpace-hez, add meg neved és az e-mail címed, (illetve amennyiben rendelkeztél ETR hozzáféréssel, az EHA-kódod,) az alábbi linken és mi készítünk neked egyet:

>> Adatok megadása <<

A rendezvényt megelőzően az űrlapon megadott e-mail címedre küldjük a belépési adataidat.Színterek használata


Az SZTE Online Karrier Napok számára saját színteret hoztunk létre az egyetem CooSpace rendszerében. Ez a színtér az esemény főszíntere.


A színtér (bejelentkezés után) közvetlenül elérhető ezen a linken: https://www.coosp.etr.u-szeged.hu/Home/SceneInfo?scene=591937


A főszíntrében az állást kínáló cégek az alábbi 8 szakterület szerint csoportosítva jelennek meg. A szakterületek alatt felsorolva megtalálod az állást kínáló cégek saját színtereit. Ezen felül egy külön színtérben jelenítjük meg a mikrovállalkozások és egyéb szolgáltatók ajánlatait.

 • Informatikai terület
 • Mérnöki terület
 • Gazdasági terület
 • Jogi terület
 • Egészségügyi terület
 • Természettudományi terület
 • Nyelvi terület
 • Egyéb terület


Csatlakozz a számodra érdekes cégekhez és nézd meg ajánlataikat! Bizonyos cégek esetében az ajánlatok megtekintésén felül az alábbiakra is lehetőséged van:

 • kérdéseket tehetsz fel a cég képviselőjének fórumon keresztül
 • beküldheted önéletrajzodat a CooSpace-n keresztül
 • megnézheted a cég előadását
 • részt vehetsz egy online interjún a cég képviselőjével


Használd az eszközöket, használd ki a lehetőségeket!

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_1

Szemezgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok és állásajánlatok közül!

1170_430_honlap_3

Negyedik alkalommal rendezik meg a legszemélyesebb pályaorientációs fesztivált!

Ez alkalommal országosan, online! Tarts velünk!

rektori_zaszlokkal

Magyarország Miniszterelnökének bejelentésével összhangban az SZTE az új típusú koronavírus okozta járvány megfékezése céljából az összes egyetemi polgárra kiterjedő intézkedéseket vezetett be 2020. november 09. napjával.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3