2023. március 30., csütörtök

felkeszito_honlapra

Felkészítő Napok - Jelentkezz október 11-ig online programjainkra!


A rendezvény ősszel online formában kerül megrendezésre, tanácsadásokkal, kreatív workshopokkal és az aktualitásokra reagáló előadásokkal készít fel Benneteket a munkaerőpiac kihívásaira, a szükséges kompetenciák fejlesztésével nyújt támogatást az előttetek álló lépések megtételéhez!

Október 15-20. között az alábbi tanácsadási kínálattal várunk benneteket: a pályatervezés elsősorban azoknak szól, akik nem érzik magukénak saját szakjukat, szívesen kitekintenének más lehetőségekre, ami érdeklődésüknek, motivációiknak inkább megfelel. A tanácsadás része a munkaerőpiaci kapcsolódások megtalálása is, annak feltérképezése, hogy a végzést követően milyen irányok, akár konkrét munkakörök állnak majd előtted, mit tudsz tenni annak érdekében, hogy szakmai és személyes készségeid tekintetében a lehető legfelkészültebben indulj neki a munka világának.


A CV tanácsadást ajánljuk mindenkinek, aki gyakornoki hely, állás vagy éppen ösztöndíj megpályázása előtt áll. Itt az alkalom, hogy egy formai és tartalmi szempontból is a HR-es figyelmét megragadó önéletrajz szülessen a tanácsadás kimeneteleként.


És végül, mit profitálhatsz az interjúszimulációból? Tisztában leszel az interjú felépítésével, a várható interjúkérdésekkel és, ami talán a leginkább előremutató, visszajelzéseket kapsz arra, hogy viselkedéseddel és válaszaiddal mit sugallsz kifelé. Tét nélküli, saját élményű tanulási folyamat ez, ahol levonhatod saját tanulságaid és beforgathatod mindazokat a jótanácsokat, észrevételeket, amiket az interjúztató ajánl, hogy valós interjúhelyzetben majd a lehető legjobb formád nyújthasd!


Két online workshoppal is készülünk.


Az Európa a nappalidban elnevezésű program arra nyújt lehetőséget, hogy tájékozódj külföldi munkavállalásról, továbbtanulásról és szakmai gyakorlatról, illetve megismerheted a nemzetközi mobilitási lehetőségeket is. A felkínált szekciók közül választva adott szervezet szakembereitől kérdezhetsz, kaphatsz praktikus útmutatást.

A Design Thinking workshop során olyan kreatív módszert sajátíthatsz el, mely tervezői szemlélettel keresi a felmerülő, számodra új helyzetben a leginkább megfelelő választ. Tervezés, kutatás, alkotás, szabadság lesznek a workshop legjellemzőbb kulcsszavai, mely elsősorban a pályatervezésre fókuszál, de mutatja az újkeletű, izgalmas eszköz egyéb felhasználási lehetőségeit is!


Október 20-án két online előadásra invitálunk. Kilátások, lehetőségek a COVID idején. Hogyan hat a munkáltatókra és Rád? a jelenlegi helyzetet járja körbe, kitérve arra, hogy hogyan érintette ez a munkaerőpiacot, a toborzási-kiválasztási folyamatokat, melyeknek gyakornoki hely- vagy álláskeresőként te is aktív részese vagy.

Végül olyan előadást hozunk számotokra, mely a keresési folyamat menedzselését, az egymást követő lépések megtervezését teszi átláthatóvá, hogy egyben látva az egészet és a részeket könnyebben tájékozódj és lépj a kivitelezés útjára!


A programokra október 11. 23:00 óráig várjuk a jelentkezéseket!


A tanácsadások és workshopok a korlátozott létszámok miatt gyorsan betelnek, ezért ajánljuk, hogy kövesd Facebook oldalunkat böngészd honlapunkat, ne maradj le semmiről!

https://u-szeged.hu/sztekarrier/szte-karrier-napok/felkeszito-napok-200910


A karriernap a járványügyi helyzetből kifolyólag későbbi időpontban kerül megrendezésre, a formával és a pontos részletekkel kapcsolatosan hamarosan részletesen tájékoztatunk!