eletretervezve_honlapra

Életre tervezve - karriertervező program

Az Életre tervezve egy négy-alkalmas, szombat délelőttönként megvalósuló online élet- és karriertervező program, azoknak, akik szeretnének megismerni egy új, kreatív szemléletmódot, amit az életük minden területén tudnak alkalmazni, vagy épp nem tudják, mik lesznek, ha nagyok lesznek, és azoknak, akik karrierváltáson gondolkodnak, vagy egy kis lendület vágynak ahhoz, hogy megvalósítsák az álmaikat.


Elsősorban tervezői gondolkodás módszerével (#designthinking) egyéni és csoportos gyakorlatokkal, kreativitással, támogatással, kihívásokkal, célokkal, prototípusokkal, biztonságos környezetben dolgozunk, annak érdekében, hogy megmutassuk, a karriertervezés lehet izgalmas, próbálkozásokkal teli, kreatív és közösségi folyamat. A programjaink különféle szakterületek egyvelegéből állnak össze – élményalapú tanulást kombinálunk design thinking (tervezői gondolkodás) módszerekkel, pályaorientációt projekt menedzsmenttel, önismeretet agilis kísérletezéssel.


A négy alkalom során elmélyítjük az önismeretünket, felfedezzük, mik az igazi kihívásaink, a csoport erejét és tudását használnva közösen ötletelünk a megoldási lehetőségeken, és az ötletből kézzel fogható, tesztelhető prototípust készítünk.


Az Életre tervezve nem csak egy karriertervező program, hanem egy olyan eszköztár és szemlélet elsajátítása, ami hozzájárul, hogy teljesebb életet éljünk.


Részletek és jelentkezési feltételek KATTINTÁS után.